NEPŮJDEME S AMERIKOU DO VÁLKY PROTI RUSKU, MUSÍ ŘÍCT HLASITĚ LID CELÉ EVROPY!!!

Jen tři země na geopolitické šachovnici světa jsou pro USA a jejich bruselské partnery překážkou k nastolení jejich světového řádu a naprostou dominancí rodin a korporací, které ve skutečnosti řídí politické loutky jako je Obama, Cameron, nebo Merkelova a spol. Těmito ohnisky odporu je Ruská federace, Čínská lidová republika a Írán.

Pokud padnou tyto tři země, budou USA a jejich spojenci, kteří jsou ve skutečnosti spíše jejich poslušnými vazaly triumfovat a svět čeká globální nadvláda nadnárodních korporací a naprosté okleštění národních zájmů, lidských práv a sociálních jistot, které jsou pro jejich vlastníky jen zbytečnou překážkou k ještě větším ziskům.

Lidé, kteří ještě do této chvíle nepochopili, o jak vážnou světovou situaci se nyní jedná a nechápou důsledky možné války západu s Ruskou federací a nakonec možná i s Čínou a Íránem, musí pochopit, že pokud se západu a hlavně USA nepodaří Rusko zlomit ekonomicky (což je málo pravděpodobné, protože Čína slíbila Rusku podporu, pokud jí bude potřebovat), nezbude západu, než použít k dosažení svých cílů vojenskou sílu, nebo kapitulovat a přiznat porážku (což je málo pravděpodobné).

Rusko, Čína, Írán, BRICS, Euroasijská unie, to jsou ikony silné a na USA nezávislé ekonomiky a politiky, které musí západ řízený z Washingtonu zničit. Jinak se stanou symbolem nezávislosti a odporu proti jejich světovému řádu a dominance USA reprezentující dravý imperialismus řízený korporacemi kontrolovaným trhem padne a rozsype se jako domeček z karet. Protože po ekonomické stránce se Ruská federace, Čína a Írán jsou při vzájemné spolupráci schopné ubránit sami, musí Evropané vyrazit Američanům a jejich evropským politickým poskokům z ruky druhou zbraň na uskutečnění jejich plánu, kterou je válka!

Hlasité protesty, mohutné demonstrace, pokud bude třeba tak stávky, tak musí vypadat evropský občanský boj proti nesmyslné válce s Ruskou federací, do které již rok tlačí USA celou Evropu. Lidé musí pochopit celou zrůdnost tohoto imperialistického projektu na ovládnutí světa a získání absolutní politické moci nad světem a všemi jeho nerostnými zdroji!

Pokud to lidé nepochopí a zůstanou ze zbabělosti, nebo pohodlnosti sedět doma na svých gaučích, měli by si pomalu začít kupovat plynové masky, igelitové pytle, jódové pilulky a kopat si na zahradě bunkry obložené olovem (nakonec jim samozřejmě stejně nic z toho nadlouho nepomůže) a připravit se na to, že když se necháme jako ovce na porážku nahnat do války s vojenskou a jadernou velmocí jako je Rusko, budou všude okolo nás umírat naši přátelé, rodiny a děti strašlivou a bolestivou smrtí a ti, kteří to způsobili budou sedět v bezpečných bunkrech ve velkých amerických a evropských městech a pro záchranu občanů svých zemí a voličů, kteří lidem jako ONI hloupě dali moc vládnout, nehnou ani prstem!

Pokud se to stane, můžou z toho ti „šťastlivci“, co přežijí vinit pouze sami sebe, protože nedělali nic, když mohli a byli naivní a hloupí, pokud si mysleli, že když dojde k válce s Ruskem, jich jako občanů států, které tuto zemi vojensky napadnou, se to týkat nebude. Rusové se totiž bez boje nikdy nevzdali a nevzdají a ať by již tu hroznou válku vyhrál kdokoli, my obyčejní lidé budeme vždy její obětí!

Zdroj: Ladislav Kašuka, blogy czechfreepress.cz

-mk-