Darja ASLAMOVOVÁ: A Eifelova věž se stane minaretem. Největším na světě

Eifellova věžObčanská válka ve Francii začala.

Vlastně, začala i v Evropě.

Válka mezi novými a bývalými občany.

Jediné, co je spojuje, je pas. Vše ostatní ‒ náboženství, svátky, přesvědčení, jazyk, zvyky ‒ se různí.

Naplnila se předpověď mého oblíbeného srbského politologa Dejana Lučiće: mezi severem a jihem Francie začne občanská válka, v důsledku které se arabský jih oddělí a vytvoří nezávislou zemi.

Totéž čeká i Německo, odkud jsem se právě vrátila a mohu dosvědčit, že východ a sever Německa, tj. Sasové a Prusové mlčet nebudou. Právě tam ještě žijí skutečně přemýšlející Němci, připraveni hájit své země před invazí cizinců.

Bude to mimořádná občanská válka. Mezi humanistickými idioty, globalistickými bohémy a zlými, zcela nesentimentálními zemědělci a dělníky z původních obyvatel, kteří začnou s pogromy arabských čtvrtí… Bude to válka mezi křesťany a muslimy, mezi nevěřícími a věřícími, mezi policií (která se bude podrobovat rozkazům se skřípáním zubů) a částí armády, která už dávno touží po vojenském puči. Válka všech proti všem.

A původní obyvatelé nevyhnutelně prohrají. Zhlouplí a zněžnění liberálními nesmysly nebudou moci Evropané odolat surovým cizím fanatikům.

Tito cizáci nehodlají vyhodit do povětří Eiffelovu věž. Proč? Je to přece budoucí minaret, nejvyšší na světě. Právě odtud budou Francouzi poslouchat křik muezzina: „Alláhu akbar!“

(překlad čtenářky)

Originál „И Эйфелева башня станет минаретом. Самым высоким в мире“ vyšel 15. června na kp.ru.

Zdroj: kp.ru

Aslamovová Darja Michajlovna