Chris MENAHAN - Němci budou v Německu brzy menšinou: skoro 40 procent dětí do pěti let jsou cizinci

Němci jsou na dobré cestě k tomu, aby se ve své vlastní zemi stali menšinou. Server Breitbart uvádí: V důsledku zveřejnění údajů, jež odhalují skutečnost, že ve věkové kategorii do pěti let mají téměř čtyři děti z deseti cizí kořeny, mluví Michael Paulwitz o demografické změně, která bude představovat naprostý konec německého státu blahobytu.

Tento žurnalista a historik předpovídá „tvrdé boje“ o zdroje, k nimž začne docházet v době, kdy se etničtí Němci stanou minoritou, a dodává, že rodilí Němci v této bitvě nakonec nevyhnutelně prohrají.

Ilustrační foto

Paulwitzův článek vyšel po pátečním zveřejnění oficiálních údajů německého federálního statistického úřadu. Z těch je sice zřejmé, že původem souvisejícím s migrací se vyznačuje „jen“ 21% celkové populace, Paulwitz však poznamenává, že takoví lidé se disproporcionálně nacházejí právě v mladších věkových skupinách.

Ve skupině dětí a mladistvých do 18 let, kteří mají trvalé bydliště v Německu, je cizího původu jedna ze tří osob a tento údaj vyskočí ještě výše – na 36% - u dětí do pěti let.

Jak Paulwitz zlověstně zdůrazňuje, „takové údaje člověku umožní, aby ocenil, kam [Německo] míří“. Poukazuje zde na demografické složení obyvatel Berlína, z nichž celých 30% má původ související s migrací.

Paulwitz rovněž hovoří o tom, že přímo ve středu Berlína a v mnoha okolních oblastech v centru už Němci menšinou jsou.

Vzhledem k těmto trendům konstatuje: „Nejprve k tomu dojde ve městech a pak po celém Německu – Němci se stanou minoritou ve svých vlastních městech a ve své vlastní zemi.“

Historik vznáší dotaz, zda „Německo vůbec zůstane zemí Němců, když bude imigrace osob z neevropských kultur pokračovat v takto vysoké míře,“ a píše, že „člověk nepotřebuje nijak velkou fantazii, aby si dokázal představit, jak hluboce se populační obraz změní během dvou nadcházejících desetiletí.“

Upozorňuje přitom na fakt, že v tomto časovém rámci mnoho současných penzistů zemře a do důchodového věku se naopak dostane současná skupina osob ve věku od 45 od 65 let (především Němců), tedy lidí, kteří jsou momentálně s ohledem na placení daní „na vrcholu svého pracovního života“.

demografické statistiky pro letošní rok však vyplývá, že u osob cizího původu je dvojnásobná pravděpodobnost nezaměstnanosti než u Němců, navíc jich velký díl oficiálně ukončil jen základní vzdělání nebo jim vzdělání chybí úplně.

Merkelová nás ujišťuje, že tito tak potřební migranti, kteří proudí do Německa, jsou všichni budoucí vědci a inženýři, kteří budou vydělávat peníze na penze německých seniorů.

George Soros před pouhými několika dny prohlásil, že migrantům pomůže rozjíždět jejich vlastní byznys a že z nich ze všech nadělá podnikatele.

Paulwitz píše, že Arabů a Afričanů, kteří se chtějí přestěhovat do Německa, je „nevyčerpatelná zásoba“. Podle historika se typicky jedná o „druhé, třetí a čtvrté syny“ rodin, které jsou „náročné“, ale „chybí jim vzdělání a chuť vytvořit si vlastní jmění“.

Podle Paulwitze je budoucnost Německa a jeho rodilého obyvatelstva chmurná. Jeho předpověď zní, že „důsledkem současného vývoje budou tvrdé boje o zdroje“; k tomu historik dodává, že etničtí Němci jsou „zpacifikovaní“ a „stárnou“.

Vzhledem k obrovskému počtu osob cizího původu, jež jsou zde už přítomny, k jejich mnohem vyšší porodnosti a k absenci jakéhokoli signálu, jenž by ukazoval na ukončení německé politiky spočívající v importu stovek tisíc migrantů ročně, je Michael Paulwitz toho názoru, že rodilí Němci „nevyhnutelně prohrají“. Předvídá i „nárůst počtu sexuálních útoků z důvodu nadbytku dovezených mužů“.

Paulwitz svůj článek uzavírá slovy: „Vláda, jež se rozhodne změnit etnicko-kulturní strukturu obyvatelstva státu, aniž by se tohoto obyvatelstva zeptala, se prohřešuje proti principu svrchovanosti lidu, jak napsal na počátku roku odborník na ústavní právo Dietrich Murswiek. Je to takříkajíc takový „vítací puč“. Podivné na tom není to, že se občané začínají bránit pomocí hlasovacích lístků, ale to, že se jich dosud brání tak málo.“

Dobrá, Němci možná vymřou a stanou se nenáviděnou menšinou v zemi, kterou jim vytvořili jejich předkové a pro niž se obětovali, ale na druhé straně budou mít aspoň spoustu skvělých nových kebabáren, kde se budou moci najíst.

Originál: Germans Will Soon Become a Minority in Germany: Nearly 40% of Under 5's Are Foreigners vyšel na informationliberation.com 23. září 2016.

Zdroj: zvedavec.org

Menahan Chris