Rostislav IŠČENKO - O tom, komu vyhlásil George Soros válku

Americký miliardář George Soros slíbil, že věnuje 10 milionů dolarů na boj s porušeními zákona, které vyvolala nenávist.

O jakých porušeních zákona se zde hovoří? Komu je tento signál adresován? Možná vedení Ukrajiny?

To sotva.

Soros, jenž aktivně financoval státní převrat na Ukrajině v únoru 2014 během něhož se dostali k moci nacističtí bandité, si myslí, že se jedná o „milé lidi“ a patentované demokraty. Distinktivní příznaky jejich „demokratičnosti“ jsou nasnadě: rusofobie (vlastní také Sorosovi), realizace globalistických plánů jimž vadí existence Ruska, a neustálá připravenost bojovat za „práva“ různých deviantních menšin (např. homosexuálů). Není náhodou, že jedinou vskutku velikou veřejnou akcí, kterou se podařilo režimu za tři roky jeho existence uskutečnit, kromě upálení antifašistů v Domě odborových svazů v Oděse, byl průvod gayů v Kyjevě.

Nikoliv! Novinka o 10 milionech dolarů se má stát vážným signálem pro… nově zvoleného prezidenta USA Donalda Trumpa.

Ve Spojených státech se totiž pod slovy „boj s porušeními zákona, které vyvolala nenávist“ rozumí obrana práv deviantních a marginálních menšin (nelegálních migrantů, homosexuálů atd.). Ochraňovat je Soros chce právě před Trumpem, prvním prezidentem za 24 let, který se zajímá o práva většiny ve své zemi, nikoliv o ty, kteří na ní parazitují.

Menšiny Sorose zajímají ze všeho nejvíc.

Soros Trumpa nenávidí, protože je představitelem zájmů vzbouřené hospodářské elity USA, která byla schopna vzbouřit se (společně se skomírající střední třídou) proti revolucionářským globalistům z transnacionálních korporací. Jednou z nich je právě ta Sorosova.

Soros potřebuje menšiny ve funkci beranidla proti Trumpovi.

Globalisté již nejednou uskutečnili „poklidné“ i neklidné převraty v těch zemích, v nichž ve volbách zvítězili představitelé místní byznys-elity, kteří zájmy své země povyšovali nad zájmy globalistické finančně-politické party. Útok na Rusko, který probíhá již 15 let, souvisí také s tím, že po roce 2000 začala nabírat na síle nacionalizace ruských elit. Právě tyto národní elity, které se opíraly o sílu jaderné země a bohatství zdrojů ‒ a nyní již i na obnovující se ruský průmysl ‒ stály v cestě globalizovanému, unifikovanému světu.

Dnes se ta část globalistů, která společně s Clintonovou prohrála a nesmířila se s porážkou, snaží revidovat výsledky amerických voleb. Je známo, že k „barevné“ revoluci musí být k dispozici pouliční masa, která se bude prát s policií, provokovat nepohodlné politiky a všemi silami se snažit dovést situaci ke krveprolití. Ideálně by se mělo jednat o krveprolití velké, aby byla společnost ještě více vystrašena, nicméně může být i fingované, udělané jen pro televizní záběry. To proto, aby mohli být oponenti označeni za „krvavý režim“.

Marginální a deviantní menšiny se k pouličním provokacím hodí velmi dobře. Za dlouhá léta politiky všeobecné tolerance si zvykli, že všechno mohou a nikdo nemá právo je donutit k řádnému chování. Proto se žádných představitelů moci nebojí. Myslí si, že proti nim nemůže být síla použita už z principu. Přičemž sami jí užít mohou. Jsou rovněž připraveni ničit majetek, mrzačit, a pokud je to nutné, tak i zabíjet oponenty.

Postupně si začnou o tvrdou odpověď koledovat. A když přijde, budou se upřímně divit, rozčilovat se a křičet do celého světa o porušování svých práv a svobod. Navíc se menšiny posledních několik desetiletí neustále ocitají v informačním mainstreamu. S tím souvisí i fakt, že se někteří vedoucí, a to včetně novinářů hlavních amerických médií, hlásí právě k těmto menšinám. Druhá skupina z nich věří v přízrak tolerance. Pouliční provokátoři se tak ohou spolehnout na silnou podporu tisku.

Otázka už nyní spočívá pouze v tom, zda budou Sorosovi a lidem kolem něho stačit administrativní a silové možnosti, aby proměnil masové protesty podporované médii v plnohodnotný převrat.

Také by nás neměla zarazit suma, tj. pouhých 10 milionů dolarů. V tomto případě je hlavní spíše signál směrem k veřejnosti, tj. všem, kdo jsou proti Trumpovi - protesty budou pokračovat. A část globalistů se rozhodla jít až do konce a nezastaví se ani před občanskou válkou v USA.

Válka byla vyhlášena. Uvidíme, jak Trump odpoví.

(překlad vlastní, upraveno)

Zdroj: izvestia.ru

Iščenko Rostislav