Petr MICHEK - Kdo nám nutí multikulturalismus?

Západní Evropa se pomalu, ale jistě dostává do područí svých muslimských menšin, které požadují islamizaci veřejného života v jednotlivých zemích. Dokazují to průzkumy veřejného mínění provedené v západoevropských muslimských ghettech, kde šedesát procent dotázaných si přeje, aby právo šaría bylo nadřazeno právu v zemích jejich pobytu!

Muslimové se ve své většině nehodlají integrovat do většinové společnosti, ale naopak chtějí Evropu přeměnit na „islámský kalifát“. Jak to dopadá, když se dostanou k moci, můžeme vidět v Sýrii i v Iráku a nakonec i v Kosovu. A jak to dopadá, když se jim podá „pomocná ruka“, lze vidět ve Francii, Španělsku, Německu, Dánsku, Švédsku a také ve Velké Británii.

Poslední dobou vyplývá na povrch skutečnost, že Evropská unie byla vytvořena na popud některých kruhů z USA, aby se Evropa dala snadněji ovládat. Globalizace je nový název pro neokolonialismus, aby nadnárodní korporace a banky mohly snadněji realizovat své zisky.

Multikulturalismus, jeho propagace a zavádění do praxe má sloužit k potlačení národních tradic a historie jednotlivých zemí, aby se postupně zotročovaní Evropané neměli o co opřít, až pochopí, že byli obětováni ve prospěch muslimských běženců, kteří jsou do Evropy dopravováni za přispění neziskovek placených např. miliardářem Sorosem a Saúdskou Arábií.

Že je to organizovaný způsob, jak okupovat Evropu, je dnes již nabíledni. Jeho účelem je změnit etnickou a náboženskou skladbu Evropy ve prospěch muslimů, kteří díky své fertilitě potřebují k svému rozvoji nová území a „daňové otroky“, kteří budou vydělávat na úhradu jejich pobytu v evropských zemích.

Evropský parlament má vyvolávat dojem, že prostřednictvím námi zvolených zástupců můžeme něco ovlivnit. Opak je pravdou. Nikým nevolená Evropská komise vydává jednu nesmyslnou směrnici za druhou (o pomazánkovém máslu, o škodlivosti tradičních žárovek, což, jak se ukázalo, nebyla pravda, a za zákazem stál lobbing firem, vyrábějících nové druhy žárovek, které naopak škodlivé jsou, atd.), až předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker na konferenci o stavu Unie v italské Florencii přiznal, že „k výsledku britského referenda částečně přispěla i slabost EU, která je přehnaně sešněrována předpisy a příliš se plete do života občanů“!

A přitom stejný Jean-Claude Juncker na adresu zemí V4 adresuje své výzvy, aby se podílely na přijetí muslimských uprchlíků do svých zemí a dobrovolně se nechaly islamizovat, což ovšem již nahlas neříká.

Když muslimové své požadavky nemohou prosadit hned, tak volí „salámovou metodu“. Jednou jim vadí vánoční stromeček, podruhé svatoondřejský kříž na vlajkách některých evropských zemí. Potřetí prosazují „halal“ stravu pro své děti v místních školách a za další jim vadí, když muslimské studentky (např. ve Francii) bude zkoušet muž – profesor, atd.

V Saúdské Arábii a ve většině muslimských zemí není možné, aby tam mohl být postaven křesťanský chrám či svatyně.

Ale naopak muslimští přistěhovalci a imigranti v Evropě požadují výstavbu islámských center, mešit a modliteben, a když jim to není povoleno, tak hned křičí o rasismu a diskriminaci jejich náboženství. Do Německa se většina z nich snaží dostat proto, že německá vláda vyplácí velké finanční dávky na provoz muslimských náboženských obcí, které potom získané finance rozdělují svým bratrům a sestrám ve víře, a tak si je zavazují vděkem, protože peníze rozdělují imámové, a ti jim neříkají, že finanční pomoc obdrželi od německé vlády.

V práci požadují muslimové přestávky a vyhrazené místnosti, aby se mohli denně pětkrát pomodlit směrem k Mekce a nebo se shromáždí na ulici, rozestřou své koberečky a svými těly zastaví dopravu, aby svému okolí dali najevo, „kdo je zde pánem“!

Místo aby se snažili integrovat do většinové evropské společnosti, tak požadují zavedení práva šaría a přetvoření Evropy k obrazu svému.

Potom se náhle nějaký „zfanatizovaný pomatenec“ odpálí v davu mladých lidí, když napřed zvolá Alláhu akbar! a na jeho odchod do muslimského nebe doplatí desítky (a za poslední léta) již stovky nevinných lidí. Viz teroristické útoky v minulých létech v Paříži, Londýně, Madridu a nyní nejčerstvěji v Manchesteru.

V polovině května t.r. přijal Evropský parlament usnesení ohledně váznoucího přerozdělování žadatelů o azyl do jednotlivých členských zemí EU a vyzval členské státy, aby přislíbily, že každý měsíc přemístí určitý počet osob, a tento slib dodržovaly!

Eurokomisař pro vnitro Dimitris Avramopulos oznámil ve Štrasburku, že: „Ty členské země, které zatím nikoho nepřijaly, by s tím měly okamžitě začít. Tolerance a trpělivost se jednou vyčerpají“! A zejména vytkl Maďarsku, Polsku, ale i České republice, že se na přerozdělování nepodílí!

Pan eurokomisař vyhrožuje zemím V4, které nejsou povolné přebírat muslimské imigranty, finančními pokutami!? Přitom zapomněl, což se často zdůrazňuje, že Evropská unie není nic jiného, než jen projev vůle svých vlastních členů!

Jestliže Řecko, Itálie, Francie a další evropské země nejsou schopné uhlídat si své hranice, nejsou schopné nelegální běžence vracet do Turecka či do Libye a je jim jedno, že lodě neziskových organizací placených Saúdskou Arábií či Sorosem slouží jako „taxislužba“ pro imigranty, tak nemohou požadovat po ostatních zemích EU, které si zachovaly „zdravý rozum“, aby nesly důsledky jejich neschopnosti chránit své hranice a svá území.

Podle agentury Frontex za první čtyři měsíce přišlo či připlulo nelegálně do EU cca 47 000 běženců, z toho téměř 37 000 směřovalo do Itálie, kde si z pašování lidí udělala „dobrý obchod“ místní mafie. Většinou pocházeli z Bangladéše, Nigérie, Pobřeží slonoviny, Pákistánu či Maroka, tedy ze zemí, kde se nebojuje, takže jsou to ekonomičtí imigranti a de facto nemají nárok na „politický“ či „humanitární“ azyl!

Pan eurokomisař pro vnitro Dimitris Avramopulos by se měl seznámit se skutečností, že např. Česká republika přijala za posledních 25 let cca 500 000 cizinců z řad Vietnamců, Rusů, Ukrajinců, Slováků atd., atd., kteří se většinově, až na nepatrné výjimky, dokázali aklimatizovat a sžít se s většinovou společností.

A rovněž by se měl seznámit se skutečností, že Češi a Moravané, z podstaty věci a národní hrdosti, nemají rádi diktáty, ať už byly dávány z východu či ze západu. A navíc máme dlouhou historickou paměť, abychom poznali odkud hrozí nebezpečí a dokázali ho eliminovat. Nejsme „padlí na hlavu“, abychom přijali diktát Evropské komise, která se v něčím žoldu, snaží o islamizaci Evropy!

Zdroj: vasevec.cz

Michek Petr