ROZHOVOR - Zdeněk ZBOŘIL: Mainstream nás informuje tak podezřele, že se tomu nedá věřit

Co to je lež – jak se lež dělá a jak máme rozpoznat pravdu od lži, to byla náplň pořadu České televize Co dokáže lež, který by se sám mohl jmenovat Jak se dělá lež, uvedl v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz Zdeněk Zbořil.

Z odpovědí:

Ruský prezident Vladimir Putin navštívil Francii a jednal zde s novým francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem, údajně hodně o to setkání stál ruský prezident, dozvíme se pravdu jak to ve skutečnosti bylo?

Většina našich médií napsala, že tam o nic nešlo nebo, že se tam Vladimir Putin vnutil, a že se na ničem nedohodli, to může být pravda a také být nemusí. My nemáme žádnou možnost si to ověřit, pokud nečteme alternativní weby, protože masivní manistreamová média nás o tom neinformují nebo nás informují tak podezřele, že se  tomu nedá věřit.

Naši republiku dohánějí kauzy, na které už měl dávno padnout prach, ale jak je vidět tak kauza Diag Human je stále živá a náš stát bude platit nemalé peníze.

Ještě horší je mlčení o celé kauze, o tom, že lucemburský soud minulý týden uznal žalobu  Diag Human a že obstavil vklady všech českých subjektů na území Lucemburska, dokonce Jan Urban v článku tvrdí, že premiér Sobotka vyrazil na bleskovou návštěvu Lucemburska a nebyli jsme o tom informováni a i když svého času pánové Cikrt a Julínek nás informovali, že spor je pro nás vyhraný, tak jak je ale vidět spor dále trvá.

Podrobnější analýzu si můžete poslechnout v následujícím rozhovoru pro Prvnizpravy.cz.

Zdroj: prvnizpravy.cz

Zbořil Zdeněk