Paul Craig ROBERTS - Svět jde s Trumpem ke dnu

Redakční rada deníku Washington Post, který je již dlouho propagandistickým nástrojem, údajně spolčeným se CIA a „deep state“, publikovala 21. června svůj požadavek na další sankce a větší tlak na Rusko.

Člověku postačí jen vteřinka na to, aby si uvědomil, jak špatná rada to je. Organizovaná démonizace Ruska a ruského prezidenta začala koncem léta roku 2013, kdy britský parlament a ruská diplomacie zablokovaly plánovanou invazi do Sýrie ze strany neokonzervativní Obamovy vlády. Rusko za to muselo být exemplárně potrestáno ještě předtím, než by se ostatní země postavily proti Washingtonu. Zatímco se Rusové zaměřili na olympijské hry v Soči, Washington provedl státní převrat na Ukrajině a nahradil demokraticky zvolenou vládu gangem banderovských neonacistických zločinců, jejichž předkové bojovali ve 2. světové válce na straně Hitlera. Washington poté tvrdil, že zavedl na Ukrajině demokracii, a to tím, že umožnil neonacistickým gaunerům vládnout.

Washingtonští zločinci okamžitě zahájili násilné útoky proti ruské populaci, žijící na Ukrajině. Sovětské válečné památníky byly zničeny. Dokonce bylo zakázáno oficiální používání ruštiny. Okamžitě začala vznikat separatistická hnutí v ruských částech Ukrajiny, které byly sovětskými vůdci administrativně přiděleny k Ukrajině. Krym, ruská provincie od začátku 18. století, si většinově odhlasoval v referendu oddělení od Ukrajiny a požádal o znovusjednocení s Ruskem. Totéž se stalo v Luhanské a Doněcké oblasti.

Washington a presstituti tyto samostatné činy překroutili a udělali z toho „ruskou invazi“. Nehledě na všechny skutečnosti, které jsou zcela opačné, tyto falešné informace přetrvávají dnes. V americké zahraniční politice nejsou fakta součástí analýz.

Nejdůležitější skutečnost, kterou deník Washington Post a rusofobní členové americké vlády přehlédli, je ta, že je naprosto šílené vyžadovat větší potrestání a větší tlak na zemi s takovou mocnou vojenskou a strategickou jadernou kapacitou, jejíž nejvyšší vojenští velitelé i vláda dospěli k závěru, že Washington chystá proti Rusku překvapivý jaderný útok.

Pokoušejí se snad vydavatelé deníku Washington Post přivodit jaderný armageddon? Pokud by byla v redakci Washington Post alespoň kapka inteligence, tak by noviny naléhaly na prezidenta Trumpa, aby okamžitě kontaktoval prezidenta Putina a požádal jej o zorganizování nezbytných schůzek, čímž by došlo ke zklidnění situace. Místo toho naprosto hloupí vydavatelé nabádají k akcím, které jen zvyšují úroveň napětí. I pitomcům z deníku Washington Post by mělo být jasné, že Rusko nebude jen tak sedět s rukama v klíně, třást se a čekat na útok ze strany Washingtonu. Putin již vydal mnohá varování ohledně toho, že Západ zesiluje své hrozby a ohrožuje tak ruskou bezpečnost. Řekl, že Rusko „už nikdy nepovede válku na svém vlastním území“. Uvedl také, že se mu dostalo poučení: „jestliže je válka nevyhnutelná, udeř jako první“. Také dodal, že jeho varování nikdo neslyší, a to činí situaci ještě nebezpečnější.

Co vysvětluje tuto hluchotu Západu? Odpověď zní - arogance a přílišná nadřazenost.

Jelikož presstitutní média nejsou schopna zdravého úsudku, udělám to za ně. Vyzývám, aby se Trump a Putin okamžitě setkali tváří v tvář v Reykjavíku. Studená válka II, kterou začali Clinton, George W. Bush a Obama, musí být okamžitě ukončena.

Takže, kde je prezident Trump? Proč je prezident Spojených států neschopen zvládnout tuto výzvu? Proč není takovým mužem, jakým byl Ronald Reagan? Je to z toho důvodu, jak uvedl David Stockman, že Trump není schopen dělat nic jiného, než tweetovat? http://www.informationclearinghouse.info/47310.htm

Proč již dříve prezident Trump nenařídil, aby se všechny záznamy s tlacháním o Rusku shromáždily, odtajnily a zveřejnily? Proč Trump ještě nezačal s trestním stíháním Johna Brennana, Susan Riceové, Comeyho a zbytku celé úderné skupiny, která se ho snaží zničit?

Proč Trump odzbrojil sám sebe vládou, kterou vybrali rusofobové a Izrael?

Jak píše David Stockman, Trump „je v koncích ve věci trestního stíhání deep state, demokratů, neokonzervativců, mainstreamových medií“ a „krátce po agresivní ofenzívě (proti těm, kteří ho chtějí zničit) by neměl šanci na přežití“. Ale Trump neútočí, „protože tento muž je zcela bezradný a neví, co dělat v Bílém domě, a tak mu radí kakofonní klika amatérů a nekňubů. Takže nemá žádný akční plán kromě jediného - impulzivně se přihlašovat ke svému účtu na Twitteru.“

Americký prezident si tweetuje, zatímco on sám i celá planeta jsou postrkováni ke zničení.

Originál: The World Is Going Down With Trump vyšel 24. června 2017 na ICH.

Zdroj: zvedavec.org

Roberts Paul Craig