Petr ŠTĚPÁNEK - Poznámky z mého evropského zápisníku

Svět se v řiť obrátil. No, napadlo by vás ještě před pár lety, že na Západě zvítězí socialismus? Že otevřít obchod ve svátek bude zločin? Že dělníci budou volit republikána Trumpa? Že kouřit se bude smět jen před hospodou? Že komunisté budou v televizi říkat relativně rozumné věci? Že média nám budou vymývat mozky stejně jako za komunistů? Že papežem bude neomarxistický imám? Že... Že... Že... Možno libovolně doplňovat. 

Ten Macron je fakt komik. Prý že evropští politici dovolili, že obyvatelstvo začalo pochybovat o Evropské unii. To je jak z Cimrmana: „Kdo způsobil, že sám náčelník vydával tak zvrácené rozkazy?“

Pokud německou vládu vytvoří CDU-CSU, FDP a Zelení a největší jakoby opoziční stranou bude SPD, bude následovat jediné. Ještě se zvýší tlak na pacifikaci zemí V4. Co to pro nás znamená? Pryč z EU, dokud je čas!

Jak chytrý člověk pozná, koho volit a koho nevolit? Kupříkladu máslo. Pokud politik navrhuje pro řešení ceny másla například změnu DPH či nějaký jiný podobný kosmetický zásah, je to trouba a raději dál od něho. Schopný politik si totiž uvědomuje souvislosti, a proto navrhuje řešit příčinu, nikoli následek. A ceny másla jsou jen a jen následkem zemědělské a hospodářské politiky EU, respektive našeho členství v EU. A teď se schválně podívejte do volebních programů kandidujících stran, kolik z nich nabízí řešení opravdové podstaty problému a kolik naopak pouze nejrůznější kosmetická šidítka. Tragédie!

Tradiční dramaturgický zločin České televize. Lidí a politiků, kteří kritizují politiku EU a zemí NATO vůči Rusku, respektive tragickou roli těchto zemí při rozvrácení Ukrajiny, je mnohem víc. Namnoze to jsou lidé a politici pravicoví. Česká televize ovšem jako oponenta vůči našim euro-quislingům, v inkriminovaném případě ministru obrany Stropnickému, zásadně zve pouze komunisty. Proč? Aby vytvořila falešný dojem, že kriticky se k východní politice EU stavějí pouze včerejší bolševici. Jenže ona to prostě není pravda.

Svět podle eurobolševiků a jejich presstitutů: Není referendum o sebeurčení jako referendum o sebeurčení. Referendum o Krymu? Špatně! Proč? Protože Putin. Referendum o Skotsku? Dobře! Proč? Protože facka za brexit. Referendum o Katalánsku? Špatně! Proč? Protože...

Pořád někde čtu, že některé strany jsou „proevropské“ a jiné prý „protievropské“. Prosím pěkně, co je na tom „proevropského“ chtít být v Evropské unii, která je zhoubou Evropy?

Je to dost na palici, když Evropská unie zakazuje pomazánkové máslo, protože to není máslo, a sama přitom provozuje Evropský parlament, který vůbec není parlamentem, má vlajku, která není vlajkou, a hymnu, jež není hymnou. Povedené!

Na země Evropské unie se valí další a další migrační vlny, v evropských městech muslimové vraždí za pomoci automobilů, bomb, střelných zbraní a nožů a evropská komise řeší... složení českého rumu, pardon, tuzemáku.

S Evropskou unií na věčné časy a nikdy jinak!

Zdroj: petrstepanek.cz

Štěpánek Petr