Petr HÁJEK - Německé hrátky se životy a smrtí: Prach a NO2 už zdraví neškodí. Kam zmizely šílené krávy a kam ptáci s chřipkou? Vědci a lékaři zkoumají hlavně své peněženky. Lžou a vraždí neviňátka. Civilní obrana v hlavě

Autor žasne nad čerstvou „šokující zprávou“ německých lékařů, která navíc krásou nechtěného odhaluje obecnější principy mainstreamové manipulace na cestě do otroctví.

Nepředpokládám, že si toho většina lidí povšimla, ač jde svého druhu o zprávu roku, přestože je teprve leden: Asi stovka významných německých lékařů-plicních specialistů v čele s bývalým šéfem Německé společnosti pro pneumologii Dieterem Köhlerem (to už je nějaká šajba) se veřejně přiznali, že jsou lháři. Nebo byli. Nebo byli a jsou. Nebo jimi je a byla jak německá vláda a Světová zdravotnická organizace (WHO), tak „bílá armáda“ jejich kolegů. 

Stát se to u nás, chechtali by se od Bruselu po Pařížoberlín těm „zaostalým poskomunistům“. Ale v Německu? V nejpokrokovější vzorové a vůdčí zemi nejpokrokovějšího vzorového (integračního) tábora? Je možné představit si takový skandál v dokonalém demokratickém státu, který vyhrál II. světovou válku, a proto brzy právem usedne s ostatními vítězi jako stálý člen Rady bezpečnosti OSN, neb má navíc v čele nejmoudřejší a nejmocnější ženu světa? Kam bychom to měli (západní) okna?

A přece se to stalo. Stovka ctihodných lékařů a vědců právě oznámila, že statisíce a milióny mrtvých, které za poslední desítky let měl domněle na svědomí vražedný polétavý prach a kysličník (oxid) dusičitý, musely zemřít na něco jiného. Ony dvě substance s poškozením zdravím prý nemají vůbec žádnou souvislost. Takže i stamiliardy utracené v automobilovém průmyslu v důsledku stále se zvyšujících limitů, omezování výroby na Ostravsku atd. atd., bylo a je úplně zbytečné, stejně jako tlak na „elektromobilitu“. Ale především: životy zmařené zjevně špatnou léčbou a neslýchanou propagandou, už lidem nikdo nevrátí.

Hry o (cizí) životy

Představme si, že lékaři označí za hlavní příčinu šíření nějakého smrtelného onemocnění (například AIDS) nikoli nepřirozený pohlavní styk (a vyhlášenou promiskuitu homosexuálů) mezi muži, ale třeba nutnost umýt si před „homosexem“ ruce. Taková „chyba“ by se mohla změnit v celosvětovou epidemii se stamilióny mrtvých, při níž by se nakonec (skrze krevní deriváty atd.) nakazili i početní počestní heterosexuálové, jejich manželky, děti…  

Že se to už stalo? No právě! Jenže vzhledem k tomu, že homosexualismus patří mezi posvátné modly takzvané liberální ideologie, nesmí se o tom mluvit. Na každé krabičce cigaret musí být ohavný obrázek a velký text upozorňující, co kouření „může“ způsobit za pohromy. Zato lidé roznášející smrtelné pohlavní choroby (zdaleka ne jen HIV) pochodují ve veselých průvodech jako za „totáče“ na Prvního máje a veřejnoprávní televize je právě tak nadšeně pozdravuje a propaguje „homorodiny“ v pořadech pro děti, jimiž jsou malí caparti uváděni do vzrušujících krás homosvěta.

Mezitím farmaceutický velkoprůmysl za stamiliardy bádá na léku proti AIDS, zdravotnické systémy jsou i proto neufinancovatelné, kuřákům politici speciální daní zvyšují ceny cigaret – a homosexuálové dostávají zdarma kondomy, stejně jako feťáci injekční stříkačky. A v nejpokrokovějších zemích světa si již mohou koupit a veřejně kouřit cigára z marihuany, ale tabák, součást západní kulturní tradice, je na indexu. Má to nějakou logiku? Má. Právě ji odhalil výše zmíněný stočlenný dav německých doktorů.

Logika šílených krav

Je to vždycky stejné, když jde o peníze, princip „demokratické“ moci. Pokud nějakému gigantickému odvětví začnou klesat zisky, objeví se v lepším případě zničující „vědecké studie“ o oboru konkurenčním, v horším případě rovnou poplašné zprávy: jde o život! Najednou je tu „nemoc šílených krav“, která kompenzuje v té době klesající spotřebu důbežího masa. To se poté závratně vyšvihne vzhůru – a hle, už je tu ptačí chřipka. Obě komodity se postupně vyrovnají a na nemoc šílených krav i ptačí chřipku se vzápětí zapomene. Jako by nikdy nebyla. Jako by se nemusela vybíjet stáda dobytka a milióny drůbežích poletuch.

Vše pod dohledem „seriózních“ vědeckých ústavů a týmů (obvykle též prodejné šlapky s iniciálami WHO). Ústavy a vědci bohatnou a brzy dostanou další zakázky. Funguje to skvěle: jednou je třeba pití kávy rizikové, aby si jiní vědci vzápětí skvěle přivydělali zjištěním, že je naopak dobrou prevencí proti rakovině nebo čemukoli. Totéž s vejci, sádlem, máslem, pak zase s margarinem nebo palmovým olejem, čokoládou, mlékem, sýry, čímkoli, co je nutno omezit, aby se na trhu lépe dařilo jinému produktu. Třeba „biopalivům“ přimíchávaným do ropných produktů, přestože i bez vědeckých studií prokazatelně ničí motory a žluté lány řepky vysávají a znehodnocují půdu.

Německá modla

Přesně totéž se nyní událo s automobilovým průmyslem. Šílení kolem stále se zostřujících norem na „čistotu“ spalovacích motorů (dieselů zvlášť) se potkalo s eko-teroristickým náboženstvím „globálního oteplování“. Dnes už zelení kněží raději říkají „klimatická změna“, protože ta probíhá od neolitu pořád, takže ji nelze napadnout exaktními důkazy, jako se stalo „oteplovačům. Oba proudy se však prolnuly a vzájemně potencovaly, což vyústilo v tak absurdní „limity“, že to začalo ohrožovat prodej aut – německou průmyslovou modlu – a především hrozí, že je to podstatně zdraží. 

To by s německým hospodářstvím mohlo docela slušně zamávat. Ostatně i s naším, když nás giganti politické ekonomie (premiér Petr Pithart a spol.) hned počátkem devadesátých tak skvěle přivázali k Volkswagenu. Už nyní signalizuje německé ministerstvo hospodářství, že sníží odhad „růstu“ z 1,8 na pouhé jedno procento. Neprodané vozy se hromadí na odstavných plochách a snění o rychlé „elektromobilitě“ má asi stejně racionální základ jako zavření jaderných i uhelných elektráren. Základ recese pevně postaven.

Nahradí je „zelené hlídky“, které budou s nasliněným prstem sledovat odkud a zda vůbec vane vítr, či foukat do mraků, aby se rozestoupily nad temnými plochami solárních baronů? Poručíme větru, dešti, jak je v bolševických totalitách tradiční vírou? Nebo spíše bude Německo elektřinu kupovat od nás (čímž i našim spotřebitelům prudce zvýší její cenu), aby vláda mohla svým eko-zpitomnělým zmanipulovaným občanům demonstrovat, jak je nejen vzorově euro-socialistická, ale i „zelená“? Asi všechno dohromady, ale ani to rychle se blížící malér nevyřeší. A tak přišlo obvyklé řešení: „vědci a lékaři“ vypustili první zkušební balónek, než politici učiní výpad k záchrané brzdě. 

Probuzeni z „umělého spánku“?

Němečtí vědci a plicní lékaři sdělili, že platné limity pro polétavý prach a oxidy dusíku jsou naprosto nesmyslné. Prý pro ně neexistuje vědecké opodstatnění. Tedy ani pro tvrzení, že na následky tohoto „znečištění“ zemře v Německu ročně zhruba 100.000 lidí. Zhruba tolik jako (stejně údajně a nedoloženě) zemře na následky kouření tabáku.

„Plicní lékaři se ve svých praxích a na klinikách s úmrtími způsobenými polétavým prachem a NO2 nikdy nesetkali. Při tak vysoké úmrtnosti by se musel u plicních onemocnění tento jev někde objevit alespoň jako přidružený faktor. Když srovnáme zátěž, jaké (údajně, pozn. PP) je vystaven kuřák cigaret, s údajnou zátěží způsobenou polétavým prachem, musel by se každý kuřák během pár týdnů skácet mrtvý k zemi,“ oznámil vážený nestor německých plicařů Dieter Köhler. Že by se s desítkami svých kolegů pustil na stará kolena do šíření konspiračních teorií? 

Tak jak je to? Podle Evropské agentury pro životní prostředí způsobuje znečištění prachovými částicemi v Evropě 400 tisíc předčasných úmrtí ročně. U oxidu dusičitého je to údajně asi 75 tisíc mrtvých každý rok. Někdo tady musí lhát. Buďto úředníci a politici v Berlíně, Bruselu a dalších zemích EU, kteří pokrokově šroubují limity, jež nakonec zahubí „blahobyt na dluh“, ale nad jeho hrobem nebude poletovat mýtický prach (byl tu vždycky) a molekuly NO2 (dtto). Nebo lékaři, kteří v ordinacích něco skrývají a lžou o příčinách smrtelných onemocnění svých pacientů. Nebo se snad po desetiletích probudili z hibernace, v níž čísla o mrtvých mlčky či aktivně schvalovali? Nebo jim někdo zaplatil, resp. „dal stranický úkol“, resp. obojí?

Vraždění neviňátek

Ať tak či tak se podíleli na „vraždění neviňátek“. Čím? Pokud zmínění vědci a lékaři již dlouho vědí, že příčiny smrtelných plicních onemocnění jsou jiné (ale z politických důvodů neoponovali eko-propagandě), pozabíjeli statisíce lidí. Nikoli nevýznamná část populace je totiž „sugestibilní“. A věří „vědcům a lékařům“ jako slovu Božímu (jemuž naopak většinou nevěří). Psychika takto sugestibilních lidí žijících v domněle „zatížených oblastech“ (i u nás slyšíme meteorologická hlášení o „překračování limitů“ tam či onde každou chvíli) snadno si sami spustí v důsledku falešné propagandy onemocnění, k němuž ve skutečnosti nemají „materiální“ předpoklady.

Je prokázáno, že kupříkladu „kancerofóbie“ (úzkostný strach z rakoviny) je u sugestibilních lidí mnohem nebezpečnější než domnělé či skutečné „rizikové faktory“. Právě tímto způsobem už monstrózní vědecká a lékařská protikuřácká propaganda pozabíjela milióny lidí, kteří by jinak, navzdory svému zlozvyku, rakovinu nedostali. Jsou to čisté oběti lží z byznysových válek (v tomto případě po skončení prohibice v USA mezi tabákovým a alkoholickým průmyslem spojeným s drogovými kartely). Pokud by těmto psychicky labilním lidem propaganda „kněží v bílém“ skrze média se stejnou silou dlohodobě tvrdila, že třeba vypít denně litr křišťálově čisté vody je rizikem rakoviny jater, vyvolali by si ji.

Suverenita

To je hlavní důvod, proč si všimnout šokujícího „doznání“ německých lékařů. Ne jen proto, že je samo o sobě dalším příkladem brutálního a vražedného zneužívání monopolu „západní“ medicíny a farmaceutického průmyslu: vyrábění pacientů, které pak za drancování peněz z veřejných rozpočtů (do svých privátních kapes) léčí – a často uléčí k smrti (ovšem vědecky zdůvodněně, tzv. lege artis). Je ale také dobrým příkladem všech ostatních monstrózních politických „kampaní“, jejichž cílem je zničit přirozený řád civilizace a uvrhout západní společnost do otroctví, jaké tu ještě nebylo. 

U  mnohých sugestibilních se jim to dařilo a daří. Pevněji ukotvení si však ve stále větším počtu uvědomují, že suverenita – individuální i státní – je to nejcennější, co musíme ubránit. Právě tak jako zdraví. Civilní obranu proti totalitě nám úřady nezařídí. Spolupracují s druhou stranou barikády. 

Vnímavé srdce a nevymytý vnímavý rozum jsou však obvykle spolehlivějšími „veliteli“. Ti, kdo je stále ještě používají, asi „zprávou roku“ moc překvapeni nejsou. Ostatně šlo jen o první pokusný balónek, takže již zítra ji zakryjí desítky jiných neustále probíhajících prolhaných kampaní mainstreamu – třeba o tom, že si máme dát pozor na lži a desinformace mimo schválený, kontrolovaný a cenzurovaný „hlavní proud“.

V tomhle se asi hned tak nějakého šokujícího doznání od „inženýrů lidských duší“ nedočkáme. Jde jim v přeneseném slova smyslu o krk.

Jenže nám doslova.

Zdroj: protiproud.cz

Hájek Petr