Paul Craig ROBERTS - Západní kultura zemřela politicky korektní smrtí

Je ohromující, jak velkou moc získali politicky korektní šílenci nad jazykem, uměním a literaturou. Je to znamení, že Západ je kulturně mrtvý.

Když renomovaná muzea přejmenovávají obrazy, protože několik emocionálních slabochů prohlásí, že je název urážlivý, je zřejmé, že kustodi západní kultury ztratili víru v západní kulturu.

Když univerzity zakrývají nástěnné malby kvůli tvrzení, že jsou urážlivé pro lidi, jejichž přítomnost na akademické půdě je minimální, pokud tam vůbec jsou, víte, že učení již není smyslem univerzity.

Když se lidé bojí používat slova a výrazy svých předků, víte, že jsou zastrašeni do takové míry, že se zřekli dokonce svého vlastního jazyka a způsobů mluvení.

Západní kultura dnes sestává z pornografie, sexuálních deviantů, naříkajících slabochů, které ničí pouhá slova a sebenenávist, a zbabělců, kteří se bojí postavit sami za sebe proti nenávistným útokům, namířeným proti nim ze strany politicky korektních šílenců a podivínů.

Politicky korektní lidé jsou nejvíce odcizeným a emocionálně slabým prvkem ve společnosti. Přesto však ovládají média, zábavu, univerzity a umělecký svět. Jak je možné, že jsou Washingtoňané připraveni vtáhnout nás do války proti skutečným lidem – Rusům, Číňanům a Severokorejcům - dvěma zemím, které nám jednou daly na frak - a Peršanům, starobylému národu, s nímž dokonce i Římané měli těžké časy? Opravdu si blázni ve Washingtonu myslí, že se jejich homosexuální, feminizovaná, transgenderová armáda může utkat s Rusy, Číňany a Peršany? Hollywood může natáčet veškeré filmy, jaké chce, s ženskými superhrdinkami, ale superhrdinové jsou to poslední, čím mohou ukňourané americké feministky být.

Skutečnými otázkami pro politicky korektní davy jsou:

(1) proč není válka politicky nekorektní, a

(2) proč není politicky nekorektní, že politicky korektní jazykoví arbitři nenazývají ostatní pravými jmény?

Skuteční rasisté v Americe jsou ti, kteří označují bílé lidi za rasisty.

Originál: Western Culture Has Died A Politically Correct Death vyšel 30. března 2019 na stránkách pana Robertse.

Zdroj: zvedavec.org

Roberts Paul Craig