TOTO je současná Evropa!

Liberálové asi při pohledu na tuto fotografii pociťují uspokojení: podařilo se nám to! Transvestita sedí v klidu vedle ortodoxní muslimky.

Muslimka a transvestita

Takto vypadá jejich ideál Evropy: posadit za jeden stůl ke společnému řešení evropských problémů ateistu a věřícího, satanistu a křesťana, pedofila a rodinně založeného člověka, transvestitu a radikálního muslima!

Jenže jaké společné řešení mohou najít tito lidé s absolutně protichůdným přesvědčením? Liberál odpoví: „Ale to přece není vůbec důležité, hlavně, že sedí spolu, TOLERUJÍ SE, a netahají jeden druhého za pačesy.“

Každý normální člověk, který se na tuto fotografii podívá, se bude divit, jak dokonale fotograf vystihl podstatu současné Evropy.

Evropy úpadku!

Úpadku všude, kam se podíváš: V depopulaci původních obyvatel, v degradaci sociálního systému, v legalizaci všemožných zvráceností, nárůstu lidských zrůd, zkaženosti morálky, kdy se za mravní normu vydává znetvoření a ohavnost.

Nejhorší však je, že se společně s mravním úpadkem vytrácí také bývalá síla ducha evropské civilizace. Dnes už nejsou Evropané schopni říci NE malé skupince lidí, vnucující jim ideologii LGBT, ani přinutit žít ty, kdo k nám přicházejí, podle pravidel tradiční evropské kultury.

Síla ducha Evropanů mizí spolu se sekulární politikou, kvůli vyhnání křesťanské morálky ze společenského života. Pokud tento proces nezastavíme, tak brzy na podobném snímku uvidíme něco daleko horšího.

Zdroj: internetové servery

-mp-