Paul Craig ROBERTS - Chystá se převrat proti Trumpovi: Podněcování probíhá na nejvyšší úrovni

Roční rozpočet na vojensko-bezpečnostní komplex činí 1 000 miliard dolarů. Tato obrovská suma pochází od amerických daňových poplatníků, kteří však mají mnoho nesplněných potřeb. K ospravedlnění tak obrovského rozpočtu je zapotřebí velký nepřítel.

Vojensko-bezpečnostní komplex – a média a politici, které komplex vlastní – označují za takového nepřítele Rusko. Komplex a jeho političtí a mediální agenti nedovolí Trumpovi, aby normalizoval vztahy s Ruskem.

Aby vojensko-bezpečnostní komplex zabránil prezidentu Trumpovi ve snížení nebezpečného napětí mezi jadernými mocnostmi, které Washington vytvořil, zorganizoval „Russiagate“, prokázaný podvod, jemuž však mnoho lidí uvěřilo vzhledem k nekonečnému omílání. Vojensko-bezpečnostní komplex zorganizoval falešnou obžalobu 12 Rusů. Vojensko-bezpečnostní komplex zorganizoval falešné zatčení Marie Butinové, a tak dále, a tak dále.

Vojensko-bezpečnostní komplex, působící prostřednictvím politiků a zaprodaných mainstreamových médií, které tento komplex vlastní a kontroluje, proměnil běžnou každodenní povinnost prezidenta – kterou každý předchozí prezident uznával a jednal podle toho – zmírňovat napětí, které by mohlo vést k jaderné válce, v těžký zločin. Prezident Trump je obviňován z vlastizrady za to, že se snaží nastolit mír!

Neznalý člověk by si mohl myslet, že to je k smíchu, ale jak ukázal Finian Cunningham, prezident Trump je považován za vlastizrádného nepřítele Ameriky. V současné době jsme svědky podněcování k převratu na té nejvyšší úrovni, vojensko-bezpečnostní komplex zahajuje převrat proti prezidentovi Spojených států.

V roce 1961 prezident Dwight Eisenhower varoval Američany ve svém posledním veřejném projevu, že vojenský/průmyslový komplex je hrozbou pro americkou demokracii. Žádný americký prezident od té doby neřekl nic pravdivějšího. Krátce poté vojensko-bezpečnostní komplex zavraždil prezidenta Johna F. Kennedyho za to, že usiloval o mír se sovětským vůdcem Chruščovem. Aby se vojensko-bezpečnostní komplex zbavil prezidenta Nixona, který uzavřel příliš mnoho dohod o kontrole zbrojení se Sověty a otevřel zemi Číně, využil své aktivum Washington Post k vytvoření „krize Watergate“, jejímž prostřednictvím donutil Nixona k rezignaci. Vojensko-bezpečnostní komplex nyní otevřeně podněcuje k převratu proti prezidentovi Spojených států. Pokud se jim toto spiknutí podaří, což je nejpravděpodobnější varianta, Amerika se stane naprostou dystopií a všechny nezávislé hlasy budou umlčeny.

Na koho se může Trump spolehnout? Nemůže se spoléhat na svoji vlastní politickou stranu. Ani na svoji vlastní vládu. Ani na tisková a televizní média nebo Národní veřejné rádio (NPR). Ani na Evropu. Ani na tajné služby. Ani na Pentagon. Ani na nevědomý americký lid. Trump má pouze své „ubožáky“, kteří jsou neorganizovaní, a kteří neujdou trestu, jakmile bude Trump odstraněn.

Ve snaze dohodnout se s Washingtonem jdou Putin a Lavrov hlavou proti zdi. Dříve nebo později si to však budou muset přiznat. Až si Putin a Lavrov uvědomí tuto skutečnost, pochopí, že jejich jedinou volbou je buď válčit, nebo vzdát se.

Originál: The Coming Coup to Overthrow President Trump: Sedition at the Highest Levels vyšel 19. července 2018 na ICH.

Zdroj: zvedavec.org

Roberts Paul Craig