Petr HÁJEK - Začíná se lámat chleba: Vypukne v USA 20. ledna povstání? Také unijní a naši bidenovci se připravují. Hybridní občanská válka i u nás? Vakcinační operace je stejného rodu. Kdo se postaví do čela? Je to na nás

Autor vidí příští dny jako začátek skutečné války o zdraví, životy a statky, která přestože bude mít zprvu „hybridní“ povahu, může se kdykoli zvrtnout v celosvětový konflikt.

Dojde 20. ledna při inauguraci lži-prezidenta Bidena ve Washingtonu a dalších státech někdejší americké „unie“ k převratu? Nikoli. To z definice nejde. Ke státnímu převratu již došlo při grandiózním podvodu během sčítání hlasů při prezidentské volbě v říjnu loňského roku. To, co se od té doby děje, je pouze snaha pučistů vše zakrýt a „přeřvat“ cirkusovým představením v duchu idejí absurdního divadla nejslavnějšího kulisáka inscenace konce západní civilizace Václava Havla. 

Děje se tak na všech úrovních rozpadající se americké federace podporované většinou korporátních médií a technologických komunikačních gigantů. Jedinou „výhodou“ je, že tak konečně vidíme donaha vysvlečený celek onoho „hlubokého státu“ (Deep state) diktátorsky usurpujícího všechny tři pilíře někdejších demokracií: moc výkonnou, soudní i legislativní – bez ohledu na výsledek voleb. Což platí nejen pro Ameriku. 

Násilné převzetí moci v USA totiž není jednorázový akt. Je výsledkem mohutného protiúderu globalistů proti probuzené (především západní) veřejnosti, jež si regulérní cestou (volbami) chtěla vzít své státy zpět do svých rukou. Převrat připravovali po celé čtyři roky Trumpova prezidentství. Naplno jej rozjeli výrobou a rozšířením viru nové chřipky (Covid-19). Ta je také – v podobě zničujícího masového očkování – aktuálně hlavní bojovou linií v EU i u nás. 

Stále se stupňující obří kampaň k vytvoření strachu, vytlačení občanů z veřejného prostoru (tzv. sociální distanc), destrukci zbytků občanských svobod, sebevražd ekonomik a příprava Velkého resetu (Klaus Schwab) je momentální fází převratu v celém euro-americkém civilizačním prostoru, v EU na místě prvním. Část veřejnosti se však ani tím zastrašit nedala a nadále bouří: demonstrace jsou již i v Německu, před týdnem v Praze, včera proběhla jedna velká ve Vídni (záběry zdezde a zde) - pochopitelně bez povšimnutí většiny médií. Není pochyb, že s nimi budou chtít naložit podle „washingtonského receptu“.

Triumf?

Až ve středu vloží spiklenci ve Washingtonu korunu na hlavu chatrného dementního muže, Obamova zástupce, bezmocné loutky, jíž dětinsky lichotí oslovení „pane prezidente“, bude inscenace dovedena do finále: desítky tisíc vojáků, policistů, tajných služeb a dalších složek represívní moci budou demonstrovat nové časy. Něco takového se při inauguraci amerického prezidenta ještě nestalo. Začíná se lámat chleba, a tak dojem z celého spektáklu musí být vpravdě hollywoodský.

Biden ani nepřijede do města vlakem, jak prý zamýšlel (shoda se severokorejským Kimem jako přidané kouzlo nechtěného). FBI má prý informace o přípravách „útoku Trumpovců“ v padesáti státech Unie. Jde o vcelku primitivní ale účinnou aplikaci „úspěchu“ z 11. září ve velkém: lze nejspíš brzy očekávat i nějaký další „patriot act“, který zdecimuje poslední zbytky občanských svobod – pochopitelně pouze pro oněch minimálně pětasedmdesát miliónů voličů prezidenta Trumpa. 

A stejně jako při podvodné inscenaci z 11. září bude v té či oné podobě vyhlášen válečný stav. S tím rozdílem, že tentokrát nepůjde o nevyhlášenou válku cizím státům (Irák, Afghánistán, Sýrie), ale větší polovině vlastních občanů. Ostatně již se tak děje za využití skeče s „přepadením Kapitolu“: desetitisíce lidí odstřižených ze sociálních sítí, udávaných, vyhazovaných ze zaměstnání. Jsou již případy i fyzické likvidace – viz onen muž, který si odnesl notebook čarodějnice Pelosiové a nyní „spáchal sebevraždu“ (asi hrůzou z deviantních fotek, které tam našel). 

Zdá se, že jakmile Biden složí prezidentskou přísahu (demonstrativní zneužití Bible dle vzoru „spojeneckého“ Bergoliova Vatikánu), páky moci v největší imperiální mocnosti se opět přesunou do rukou světovládné globalistické gardy, tentokrát definitivně. Natrvalo. Ale je to opravdu tak? 

„Hybridní“ občanská válka

Především: Donald Trump nikdy mocenské páky v rukou pevně nedržel. Deep state mu je po čtyři roky ani nepůjčil, naopak účinně blokoval Trumpova rozhodnutí. Armádní velení a tajné služby zůstaly stále v rukou „nezvolených“. Nasadili do jeho okolí spoustu donašečů a zrádců. Vedli proti němu každodenní kampaň v korporátních médiích, která měli a mají z devadesáti procent pod kontrolou. Když se je pokusil obejít přímou komunikací s Američany přes sociální sítě, nejprve ho cenzurovali a nakonec prostě stopli. Liberální demokracie v praxi.

Nyní ho musejí exemplárně „zničit jako třídu“, jak říkali otevřeně jejich předchůdci s rudou hvězdou: vzít mu jeho podniky, ožebračit, zničit i jeho děti. Prostě „vymýtit do sedmého kolene“, jak stejně otevřeně říkali jejich předchůdci se svastikou. A to vše „pro výstrahu“ jeho následovníkům. Tažení ozbrojených skupin na Washington, či pokusu převzít násilím moc v jednotlivých státech se samozřejmě neobávají. To by přišlo z druhé strany jako „právo na osvobozenecké hnutí“, kdyby se volební podvod nezdařil, a ve středu skládal přísahu podruhé Donald Trump. 

Ozbrojený odpor se naopak budou snažit vyprovokovat či inscenovat – optimální záminka k vyhlášení výjimečného stavu a brutální represi – včetně naplnění koncentráků FEMA (Federální agentura pro výjimečné stavy) vybudovaných již Obamou.  Chtěli by občanskou válku, ale otevřenou, protože pro ni mají v rukou absolutní převahu. Dočkají se však války „hybridní“, jak dnes říkají všemu, na co nemohou silou. Jaké nejrůznější podoby bude mít, je zatím předčasné předvídat. Taková válka Davida s Goliášem je vždy o kreativitě a vybuzených schopnostech utlačovaných a ponižovaných. Určitě to tedy nebude mít podobu gangsterských útoků BLM, už proto, že tam o žádné utlačované či ponižované nešlo – právě naopak.

Inspirace z konspirace

Strůjci dokonaného clintonovsko-obamovského státního převratu v USA budou nyní inspirací pro „atlantické spojence“ (jimž Trump právem – obrazně řečeno – ukazoval prostředník): unijní potažmo naše domácí globalistické kolaboranty. Jejich soudruh Petr Fiala (předseda „zkrocené“ ODS) například už kuje pikle nad změnou volebních pravidel se soudruhy s TOP 09. Má z Bruselu za úkol na zádech zbývajících voličů (kteří ještě stále nechápou, že někdejší Klausova pravicová strana je již dávno spolu s Kalouskem ostře nalevo, jen kousek od Pirátů) protlačit do Sněmovny jak topku, tak lidovce. 

Lži-prezidenta ve Washingtonu ještě ani nekorunovali, a oni již koumají, jak k nám dostat „vítěznou“ metodu korespondenčního hlasování. Nejde zdaleka jen o to, že by ti, kdo s námi nežijí, měli ze zahraničí spolurozhodovat, kdo nám bude vládnout. To by byl samozřejmě stejný pokrok, jako fakt, že u nás již mohou (zatím „jen“ na komunální úrovni) volit třeba Sudeťáci. Volby prezidenta v Rakousku se sice právě kvůli podvodům s korespondenčním hlasováním musely nedávno opakovat (i tak šlo podvod), ale americký příklad dokázal: pokud se vše správně na všech úrovních deep state připraví, nemá to chybu. 

Že u nás „hluboký stát“ nemáme? Jakpak ne, je všude. Rozlezlý v institucích jako mor. Třeba taková prokurátorka Bradáčová a její olomoucký kolega Ištvan zorganizovali s plukovníkem Šlachtou puč proti Nečasově vládě (na objednávku Obamovy administrativy, kvůli hrozbě, že dostavbu Temelína nedostane Westinghouse). Někteří ze zbývajících soudců hodných toho jména jim sice postupně všechna obvinění shodili se stolu – a hle, tvůrci puče jsou tu stále ve svých významných pozicích. Jen poněkud psychicky labilní Šlachta chtěl víc, a nemá nic (a tak smolí s najatými „novináři“ udavačské spisy). 

A takových jsou ve všech institucích spousty. Připravují se na rozhodující volby. Ty podzimní, a pak prezidentské. Co udělají, pokud správně aplikují „metodu“, můžeme právě sledovat ze zámoří v přímém přenosu jako součást věčných speciálů ČT.

Poučení pro trumpovce

Stejně pečlivě musí sledovat počínající zámořskou „hybridní občanskou válku“ také ti, kteří patří k (v posledních letech probuzené, a proto vítězící), „mlčící většině“. Jen skuteční bláhovci si mohou myslet, že se Donald Trump postaví do čela nějakého ozbrojeného odporu (jak o tom blouznivci našich hor sní na některých málo příčetných nezávislých webech). Trump je daleko chytřejší taktik i stratég než o něm jeho nepřátelé šíří. V minovém poli se roky pohyboval s neskutečnou odvahou, podvodným volbám ale zabránit nemohl. 

První, co z jeho zkušenosti plyne: mít stále v dosahu komunikační kanály. Skuteční vládci Ameriky, „chlapci ze Silikonového údolí“, jsou zde právě tak silní, jako tam. Jediný důvod, proč po demonstraci na Staromáku z minulého týdne „nevypnuli“ Václava Klause je ten, že nepoužívá sociální sítě (právě tak jako autor tohoto textu). Je tedy třeba, aby ti, kteří na nich jsou, si již dopředu začali připravovat „exodus“ jinam (jako to udělali milióny Trumpových voličů odchodem na Parler – než jej „silikoňák“ Jeff Bezos z Amazonu vypnul, takže teď se bleskově stěhují dál). Protiproud sice zatím ještě nevypnuli, ale ve vypjatých situacích to určitě udělají. I my proto připravujeme náhradní „spojení“ (dáme o něm včas vědět).

Stejně tak je třeba počítat s tím, že dokud našim tajným službám velí britsko-kanadský agent Michal Koudelka, jsou zaměřeny na vlastence ještě víc než dosud. Zbytečně radikální výroky na internetu, vystavování fotografií atd. je přímou cestou, jak na sebe upozornit. Mohou sice už odposlouchávat skoro všechny a všechno, ale nemají dost sil na vyhodnocování. Obdobné je to na demonstracích: jen čekají na záminku k represi. Jinými slovy: pokud se někdo chce více angažovat proti globalistům (vakcinačním odporem počínaje), musí být chytrý a odvážný jako zmíněný biblický David. Ten také Goliáše nejprve „slušně pozdravil“.

Co znamená hybridní?

Odpor proti aktuálně posíleným globalistům musí jít prostě z mnoha stran, z mnoha zdrojů. To je podstatou hybridní války, kterou slabší nemůže vést čelním střetem. Žádný čin není malý či zbytečný. Jinou věcí je skrytá organizace, ale to už přesahuje ambice tohoto článku (postupně se k tomu samozřejmě dostaneme – ale rozhodně ne na sociálních sítích či obecně na internetu). 

Je tedy třeba využívat všechny stávající možnosti. Největší odpovědnost dnes nepochybně spočívá na těch, kteří jsou v reálné vysoké politice. Z nich přicházejí v úvahu vlastně jen dva subjekty: SPD a Trikolóra (pokud její obrat k absolutní nutnosti czexitu lze brát vážně, což zatím „mladý Klaus“ příliš horlivě nedokazuje). Okamura je v tomhle však zatím nesporný a důvěryhodný (a proto také Koudelkou a ministrem vnitra Hamáčkem nejvíce pronásledovaný). O čem je řeč? O odvaze.

Mladá „trumpovka“, kongresmanka Greenová (zadejte si ji do Google a nenajdete o tom jediný odkaz) podá hned den po inauguraci na Bidena impeachmentovou žalobu týkající se médii předvolebně zcela „stornovaných“ vztahů mezi Bidenem, jeho synem Hunterem a jejich nelegálními obchody s Čínou a Ukrajinou: 

„Musíme zajistit, aby naši vůdci nesli odpovědnost. Nemůžeme mít prezidenta Spojených států, který je ochoten zneužít moc prezidentské kanceláře a kterého mohou snadno koupit zahraniční vlády ... čínské a ukrajinské energetické společnosti, “ řekla Greenová pro Newsmax TV.  „Takže 21. ledna zahájím obžalovací řízení proti Joe Bidenovi. (…) 75 milionů Američanů je ignorováno. Je čas zaujmout stanovisko. Jsem hrdá na to, že jsem hlasem republikánských voličů, kteří byli ignorováni.“

Záleží na každém

Občanská válka, která je právě na svém počátku, bude dlouhá a těžká. Aktuální uchvatitelé moci ve Washingtonu (a v Bruselu) se ji kdykoliv, budou-li prohrávat, pokusí změnit ve válku nehybridní. Světovou. Jadernou. Napadením Ruska počínaje. S tím ale příliš nenaděláme. To už spíše těch pětasedmdesát milionů (asi ještě mnohem více) v Americe, které zastupuje statečná paní Greenová (na rozdíl od mnoha zbabělých a nyní rychle přebíhajících republikánů, kteří ještě včera přísahali Trumpovi věrnost). A není sama, kdo riskuje vše. 

U nás se bitva aktuálně vede především na „vakcinační frontě“. Důkazů o tom, že očkování je nejen v podstatě neúčinné, ale hlavně nebezpečné, jsou na internetu mraky. I o tom, že proti Covidu-19 existují účinné léky. Je jasné, že mašinérie, do které se plně položila i naše vláda (o médiích nemluvě), má nyní hlavní cíl: vyděsit, vystresovat a poté proočkovat co nejvíce české populace, protože na jaře začne virus sám mizet, a kampaně za vstřikování genetických „jedů“ do těla se jim pak povedou o to složitěji.

Čelíme současně (zbytečně) poničenému hospodářství – tak aby bylo připraveno na Velký reset Klause Schwaba a jeho soudruhů. Tudy nyní vede hlavní linie našich bitev o život a budoucnost našeho státu a národa. Dvacátým lednem končí řeči. Záleží na každém, kam se přidá. 

Teprve teď se začíná lámat chleba.

Zdroj: protiproud.cz

Hájek Petr