Petr HÁJEK - Kůl v plotě opět na scéně: Brusel hraje falešný part. Proč přišlo Blatného doznání? A proč kurtizány šílejí? Vakcinace jako cíl velké pandemie lží. Vzpoury se šíří. Na Covid existuje lék. Proč nám jej nedají?

Autor konstatuje, že operace k přípravě Velkého resetu se komplikuje, ač to bohužel neznamená, že by ji už „ředitelé v pozadí“ nechtěli dotáhnout do konce – právě naopak.

Ve slavné knize Tři muži ve člunu líčí Jerome Klapka Jerome – britský autor, jehož humor, podobně jako prostřední jméno, je téměř českého původu –  jak se začetl do vydání Domácího lékaře. To bylo ještě v dobách, kdy se léčilo bez toho, aby se nejprve strašilo. Teprve později zdravotnický a především farmaceutický marketing odhalil sílu mediálního strašení, aby nahnal do ordinací a pod „gilotinu“ farmak co nejvíce vyděšených davů, a inkasoval od nich. Přesto Klapka líčí, jak po přečtení Domácího lékaře usoudil, že podle uváděných příznaků trpí či trpěl v podstatě všemi chorobami – s výjimkou horečky omladnic. Kdo neví, co to je, ať si nalistuje… vlastně ne, ať si to vygůglí. 

Se stále se rozšiřujícími „příznaky“ Covid-19 je to jak opsané z chechtajícího se Klapky. Je jich stále víc a víc, teď již k nim patří i průjem, zvracení, bolesti břicha a vlastně cokoli. Zmizela záhadně sezónní chřipka, zmizí i všechny ostatní virózy včetně střevních. Všechno už je a bude jen Covid. Doporučuji proto stručnější postup: uvést, co mezi symptomy nepatří. Možná už tam ale spadla i ta horečka omladnic. A do toho přibývají další a další „mutace“, které jsou prý zcela šílené – ačkoli nejsou ani komplikovanější, ani smrtelnější než ty dosavadní (mutací jsou samozřejmě již stovky). Ale zase nakažlivější a… a… a…

A také, aniž to, kdo zkoumal, už víme, že v každém případě na ně bude účinkovat vakcína. Jaká? To je jedno. Každá, kterou (určitě „transparentně“, bez korupce) schválí Brusel. Pokud do toho tedy nakonec nehodí vidle Berlín, který už také vyjednává o nakoupení ruského Sputniku V, jenž si zatím (vedle zhruba dvaceti států světa) dovolilo v Evropě koupit jen Maďarsko. 

A teď se za ním – opatrně, aby ho neskolila střelba statečných rusofobních snajprů Páté kolony Bruselu – plíží už i Babišův poradce Roman Prymula. Potíž je totiž v tom, že Sputnik není na genetické bázi, ale je to prostě „normální“ vakcína. Neb ten zločinec Putin (právě tak jako stejný výtečník čínský vůdce Si) si jak(si) nechce zlikvidovat vlastní populaci změnou genomu. Proto bych odhadl, že se ho (ani čínské vakcíny) nedočkáme. Koneckonců – dobře tak.

Fronty na banány

Již od jara loňského roku na Protiproudu (a v knize Úder) upozorňuji, že ten hlavní direkt přijde až po Novém roce. A tím je vakcinace co největší části české populace. Po dlouhé měsíce varuji, že teprve okamžik, kdy přijdou na trh (zázračně rychle vytvořené) vakcíny, začne ten pořádný šrumec. Strašení dosáhne dosud neznámých výšin. Zástupy mediálních a politických propagandistů spustí kampaň, jakou jsme dosud neviděli. Při žádné nemoci, která skosí ročně desítky miliónů po celém světě – proti (údajným) dvou miliónům, kteří prý zemřeli za poslední rok „s covidem“ – se nic takového neodehrálo. Proč asi? 

Vakcína – ač jí už po světě je, že by ji mohli pouštět do koryt řek, a zabránit tak strašlivému pětisetletém suchu (kdyby ve shodě s pravidelnými přírodními cykly nebylo vody už zase dávno dost), prostě hlavně musí být nedostatková. Podpultovka. Lidé se o ni mají prát. Stavět se do virtuálních front (pořadníků), jako kdysi na banány. Předbíhat. Někteří pitomci se mají pokusit o „skandální“ přednostní očkování. A má je stihnout „opovržení lidu“. 

Ale co to? Jediné firmy, které Brusel zatím povolil pro státy EU, najednou udělají „odstávku výroby“, aby prý mohly zvýšit – výrobu. Jak při „plnění plánu“ za socíku. Asi s tím zájmem producenti nepočítali, přestože od nich Lejnová nakupovala po stamiliónech, aniž ještě měli něco hotového. Nějak je nenapadlo stavět mezitím někde jinde další provozy, když už dostali takové „zálohy“. Ne. Musejí rozšiřovat kapacity v těch stávajících, aby se na uměle vytvořeném trhu vytvořil ještě umělejší „hlad“. 

Doufají, že teprve to je ten správný způsob, jak v lidech nahodit psychologii „frontových bojovníků", a konečně tak vyvolat zájem: je nedostatek! Tak doufají dosáhnout, aby otevřené informace, které šíří především menší internetová média (nezávislá na reklamních a korupčních miliardách od farma byznysu), překryla spotřebitelská horečka. Bylo jasné, že se to stane. A je to tady naplno. Jenže – přesto to dál skřípe, ba dokonce čím dál tím víc. Jako vždycky, když se v diktaturách tlačí na pilu. 

Kůl v plotě

Zvláště Čtvrtá říše v té globalistické operaci na snížení světové populace a likvidaci ekonomik (aby bylo možné nasadit Velký reset podle receptu soudruha Klause Schwaba a Trilaterální komise) začíná být tak trochu kůlem v plotě. Tak takhle ne, soudruzi, to jsme si přece nedohodli! Nedostatek měl být rovnoměrně všude, jinak nám to spadne na hlavu!" A tak Brusel teď okázale „podezírá“ firmy, že vakcíny určené pro EU šly místo toho do Británie. Nyní prý budou AstraZeneca a Pfizer/BioNTech předem oznamovat všechny zamýšlené exporty. Takzvaný volný trh, jeden ze čtyř „základních pilířů“ EU v praxi.

Aby se to sevření trochu uvolnilo, v Německu začali (dle deníku Handelsblatt) pochybovat, že vakcína AstraZeneca je účinná pro lidi, jimž je 65 a více. Takže jí vlastně ani tolik není potřeba. Firma to sice popírá, ale protože židovský stát od ní šikovně (bouchnul o stůl větší prkenicí) nakoupil, co teď Bruselu schází, přispěchal Izrael na pomoc. Prý v nejvíce ohrožených skupinách již po první dávce očkování dochází ke snižování počtu případů s těžkými příznaky. Sice navzdory očkování mají i tak jedny z nejvyšších čísel hospitalizovaných na světě, ale současně náhle zveřejnili, že zaznamenali pokles hospitalizovaných lidí ve věku nad 60 let o 60 procent po třech týdnech od první injekce. 

Číselné loterie a další hry

Přitom ještě minulý čtvrtek izraelští zdravotní experti tvrdili, že, že po dvou týdnech od první dávky funguje vakcína pouze ve třetině případů, oproti slibovaným 52 procentům. „Oxfordská vakcína od firmy AstraZeneca chrání lidi straší 65 let jen s osmiprocentní účinností“, trvají na svém Němci. Měli by s tím zacházet opatrně. Zrovínka teď byl „Světový den šoa“, tak by měli spíše židovským přátelům vděčně líbat cokoli. Nemluvě o tom, že by někoho mohlo napadnout, že ten pravý holokaust právě sledujeme v jeho premiéře. I když měnit lidský genom skrze vakcíny (a tak připravovat „omezení populačních schopností") je přece jen méně okázalé a napohled humánnější než ohavné plynové komory. 

Zábavné hry s čísly ovšem zasáhly i české a moravské země. To když brněnský doktor Blatný vybalil v Praze před soudruhem Moravcem z ČT (patří k ohrožené skupině, ale zase z jiných zdravotních důvodů – i když HIV je v podstatě bratříček korony č. 2), že úmrtnost na Covid je asi třetinová proti dosud oficiálně uváděným číslům. Tím se přiřadil k nám, tzv. „konspiračním a desinformačním“ médiím, neboť my to tvrdíme již dlouhé měsíce – jen uvádíme, že jde o číslo ještě podstatně nižší, asi 18–19 %. Tedy méně, než se u nás umírá na „běžnou“ sezónní chřipku. 

Nářek kurtizán

No to tomu dal! Vytřeštění propagandisté z globalistického farma-mainstreamu nejprve naprázdno polkli, a pak spustili nářek. Lesk kurtizán se změnil v bídu. V úleku docela otevřeně láli zrádnému ministrovi, že jejich propagandě podráží nohy. Třeba takový soudruh Palata z Deníku to vzal s „doznáním“ přímo osobně:

„Normální lidé jsou na vládu den ode dne naštvanější. A mají chuť se na všechna proticovidová opatření vykašlat. Těžko se vůči steskům na zavřené restaurace, ale tu parlamentní otevřenou, hory plné lidí, avšak se zakázanými vleky, argumentuje. S nanorouškou na ústech jsem teď v sobotu říkal, neblbněte, umírá u nás skoro nejvíc lidí v Evropě. Proto je třeba se chovat odpovědně a vydržet. A jako jeden z trumfů vynesl ten s naším oficiálním počtem úmrtí. A pak vleze do ČT ministr zdravotnictví Jan Blatný, který moc dobře ví, jak v háji tady situace kolem covidu je. A začne tvrdit, že ty mrtvé špatně počítáme, že je jich prý jen třetina.“ 

A co teprve Lidové noviny, které v soutěži mediálních Brigád socialistické vakcinační operace aspirují na Zlatý odznak, ty byly zasaženy přímo ranou na komoru. A v prvním úleku slovy soudruha L. Hudemy doznaly: „Prohlásil (Blatný), že … je 30 procent úmrtí, která jsou spojena s koronavirem, 10 % bez spoji­tosti a 60 %, kde je spojitost pravděpodobná, ale není to jediný důvod. Má pravdu a zhruba to sedí. … Jako u viru HIV způsobujícího AIDS. Jenže … mnozí si z toho odnesou, že situace není tak hrozná. A že logicky dodržovat vládní opatření zas tak moc nemusejí.“

Otevřená stavidla

To odhadl vcelku správně. Zamlčel však, jak je v tomto plátku již od Havlových časů tradiční, to nejpodstatnější: že to může odradit ještě více lidí od vakcinace. A bez ní je celá Operace Covid na vodě. Již teď (nejen u nás, ale i v Německu a dalších zemích) ti informovanější – doktoři, sestry, zdravotnický personál v domovech pro seniory a domech sociálních služeb – v průměru asi ze 60 % vakcínu odmítají. Po Blatného „doznání“ se tak konečně pravdivé informace dostanou i k lidem, kteří se z různých příčin k nezávislým médiím nedostanou, nebo jim v důsledku stálých dehonestačních kampaní nevěří.

A pokud jde o ta čísla: Rovněž „zapomněl“ dodat, proč se celý tenhle podfuk děje. Co ho umožňuje a inspiruje. Že nemocnice převádějí všechno na Covid, proto, že za takové pacienty dostávají zaplaceno násobně víc než za jakékoli jiné diagnózy „ubytovaných“. Prachy na prvním místě. Teprve teď se otevřela stavidla a ze státního rozpočtu (a tzv. zdravotních pojišťoven, které žádnými pojišťovnami nejsou) tečou peníze daňových poplatníků jako řeka. Dosud museli do „černé díry“ zvané zdravotnictví Kubkové a další lapkové vyřvávat své miliardy vydíráním a vyhrožováním. Teď jen inkasují.

Přednost má košile

Dosud to bylo vzájemně výhodné. Nemocnice hlásily vysoká čísla nakažených a zemřelých s Covidem – a vláda tak měla čím argumentovat pro další a další „lockdowny“, zavření všeho (a brzy i všech), co ještě „vykazovalo život“. Jenže se přece jen blíží volby, takže bližší košile než kabát: Jednou věcí je slib bruselským globalistům a otrokářům, že s nimi potáhnou káru mystifikací, lockdownů, a věznění občanů pomocí výjimečných stavů.

To vše při přípravě Velkého resetu, který smete zbytky národních států, jejich hospodářství a zdecimuje národy, které pak snadněji nahradí migrační karavany. Druhou věcí jsou však podzimní volby, do nichž nemůže jít Babišova vláda s cejchem „nejsmrtelnější“ v Evropě. Tak bylo nutno alespoň trochu upustit ventil lží.

A najednou vypadají úplně jinak „vzpoury“, jejichž ložiska zatím policie (pokud jde o „prosté“ policisty většinově se sebezapřením, ale rozkaz je rozkaz) relativně snadno likviduje: hospodští, demonstrace… Zkušené politiky mají zmáknuté, Okamuru či mladého Klause už stejně dávno onálepkovali, takže v tom jen přitvrdí. A když se do čela protestů postaví dokonce bývalý prezident Václav Klaus, bijí ho právě těmi čísly zemřelých a sugestivními otázkami, zda jich chce ještě víc. To teď už půjde hůře. Tedy ono to samozřejmě půjde dál, ale bude třeba vyrobit ještě větší hory lží, aby Blatného doznání přehlušily.

Vzpoura proti pandemii lží

Jenže mezitím se „vzpoury“ šíří. V dosud zdánlivě odevzdaném Nizozemsku to vypuklo jako požár. V Eindhovenu v pondělí zatkla policie 62 lidí, v Amsterdamu 192. „To už vůbec nesouvisí s protesty, jedná se o kriminalitu a přesně tak se k tomu postavíme,“ vycenil zuby vzor tolerance a liberalismu (pokud jde o devianty všeho druhu) premiér Mark Rutte. Starosta Eindhovenu John Jorritsma dokonce situaci ve městě přirovnal k blížící se občanské válce. ČT ovšem neměla čas se tomu věnovat než krátkou zprávičkou, protože ji plně vytížily „protesty“ v Moskvě. V Dánsku zase demonstranti vyrazily do centra Kodaně. Protestující dokonce zapálili figurínu s podobiznou premiérky Mette Frederiksenové. Demonstrace byly ve Vídni i ve Španělsku…

Nikdo přitom netvrdí, že tady Covid není. Tenhle za Obamy uměle v amerických vojenských laboratořích vyrobený hajzlík se přidal k řadě „civilizačních“ chorob, které decimují stovky miliónů lidí na celém světě. Není však horší. Tedy zatím, protože na dalších „mutacích“ se již usilovně pracuje. V jeho současné podobě jsou však dramatická vládní opatření daleko více zničující než virus sám. 

Goethův bonmot

Od první jarní vlny už o něm víme dost, abychom mohli s jistotou říci: Postup, který zvolily prakticky všechny vlády Západu, je mírně řečeno neadekvátní – a míří někam úplně jinam, než naši „bachaři“ tvrdí. Všechno je jinak.

Zvýšená ochrana „ohrožených skupin“. Legalizace léků, kterých je dávno dostatek, jen se nesmějí oficiálně používat, protože by to deklasovalo vakcinační plán. A koneckonců i očkování pro ty, kteří o něj projeví zájem. Vše ostatní může zůstat v naprosto normálním „provozu“. To by byla jediná normální cesta, jak z toho ven – kdyby ji „řídící v temném pozadí“ chtěli. Jenže oni chtějí pravý opak.

Proto se dozvídáme o stále nových a nových „příznacích“, krmí nás zprávami o dalších a dalších stále nebezpečnějších mutacích a jediné spáse – vakcinaci. A dobrých „příznacích“ tam, kde ji již stihli masověji zavést.

Když se již naklonil ke konci život básníka Goetha, přišel k němu lékař. Po chvíli tok jeho řečí a ujišťování Goethe přerušil: 

„Zase dobré příznaky, doktore? Umírám na sto dobrých příznaků.“

Zdroj: protiproud.cz

Hájek Petr