Petr HÁJEK - Andělé covidové apokalypsy zděšeni: Klaus se vrací! Smrtící nákazu porazil acylpyrínem. Hamáček a Straka ve splínu. Gréta vs. Virus. Chtějí nás všechny věznit už navždy? Hnutí odporu sílí

Autor má za víc než jen symbolické, že Václav Klaus se vrací „do boje“ právě uprostřed nejdivočejšího útoku covidistických gard proti vlastnímu národu.

Po týdnu výjimečného stavu je jasné, co mnozí z nás vědí již dlouho: Vládě a vakcinačním lobbistům vůbec nejde o zvládání (údajné) strašlivé epidemie, která (údajně) zasáhla naši zemi nejvíce na světě. Šlo jim primárně o cvičení na definitivní potlačení občanských svobod: Rozparcelováním státu po okresech (je úplně jedno, že již dvacet let neexistují) si zkouší, jak je schopna udržet násilím narůstající lidový hněv. Poprvé od devětašedesátého nasadila proti vlastním občanům i armádu. A doufá, že to umožní rozbít tvořící se „hnutí odporu“ na malé skupiny, které se pak represemi zvládají mnohem snáze. 

Média hlavního proudu jí pomáhají, seč umějí: pokračují s intenzívním strašením. Cinknutými čísly nakažených (které vydávají za nemocné) a zemřelých (bez ohledu na to, co bylo příčinou smrti, všechno je Covid) obhajují vládní násilí. Slyšet smějí být pouze hysterické výkřiky té části „expertů“ a lékařů, kteří se dali do služeb dosud nevídaného vakcinačního byznysu spojeného s „eugenickou mafií“. Velký reset zase potřebuje destruované zadlužené ekonomiky a zcela vystresované občany euroatlantického civilizačního prostoru, který má být zničen a nahrazen již nezastíranou totalitou. Kdo není loajálně vyděšen, je nepřítel.

Do toho však, jako drhnoucí písek v promazaném soustrojí, se opět na veřejnosti objevil Václav Klaus. Po dvoutýdenní nařízené izolaci mluvčí jeho institutu sdělil, že exprezident prodělal onu „smrtící nákazu“ zcela v klidu. Bral jen vitamíny, isoprinosin (proč asi právě ten Lidové noviny zatajily?) a aspirin. Neměl ani horečky. Navzdory tomu, že patří mezi „ohrožené skupiny“ (je mu 79) to prostě zvládl jako většina lidí, kterým nová chřipka nezkomplikovala průběh jiných nemocí (bez ohledu na věk). Právě tak jako každoroční „sezónní chřipka“, která ovšem mezitím záhadně beze stopy zmizela. A to je malér. Alespoň pro „panikáře“ – ať již je jejich motivace jakákoli.

Kam s ním?

Když před „úředně vynucenou izolací“ VK oznámil, že si kvůli pokašlávání nechal udělat test, a byl shledán „pozitivním“, Gatesovy místní krysy zaječely nadšením: Tělnatý (a tedy ohrožený) ministr vnitra Hamáček procedil, že by byl nejraději, kdyby si Klaus zaplatil léčení. Nejviditelnější odpůrce vládního lockdownového šílení totiž opakovaně (veřejnými vystoupeními, publikacemi, účastí na demonstracích „hnutí odporu“) protestoval proti zničení země, z níž vláda, za přispění většiny parlamentní „opozice“, udělala pro deset miliónů lidí „kartouzu parmskou“. 

Kvůli tomu by podle socialisty Hamáčka neměl mít bývalý prezident právo využívat svého zdravotního pojištění, které si povinně jako všichni ostatní platí. Vzhledem k tomu, že vitamíny nejsou na předpis a isoprinosin se doplácí čtyřiceti korunami, to jaksi nevyšlo. Ještě daleko zrůdnějších výroků se ale dopustil jistý Straka, alarmistický primář z jedné západočeské nemocnice. Tento „lékař“ veřejně pravil, že nejhorší, co by se mohlo stát, kdyby Václav Klaus prodělal Covid bez problémů. Vskutku zářný příklad lékařské etiky. 

Přecpaní?

Hamáček i Straka (nomen omen) tím „hrůzou nechtěného“ skvěle demonstrovali, o co co tomuto typu „covidových byznysmenů“ ve skutečnosti jde. U Hamáčka (hamham) to víme dávno: červená mikina bojuje o svou politickou existenci. Straka je ještě průhlednější: pálí ze všech zbraní, aby tvrzením o údajné katastrofě v západočeských nemocnicích vysál co nejvíce z pojišťoven. Z čeho takové tvrzení? Čtěme, stojí to za to:

„Denně bojujeme s obrovským tlakem na lůžka, náporem na zaměstnance a hrozbou poškození pacientů. Je zcela běžné, že na volné lůžko čekají pacienti ve špatném stavu celý den, nemohou být zdaleka přijati všichni, kteří to potřebují, a pacienti i příbuzní vyvolávají konflikty s personálem, viní ho z nedostatku lůžek, hrozí stížnostmi, lékaři i sestry jsou permanentně pod nepopsatelným tlakem,“ říká vrchní sestra interního oddělení v Chebu a členka Iniciativy Krajské karlovarské nemocnice. „V současné době chybí v nemocnici přibližně 100 sester, z toho v Chebu 60. Interní oddělení v Chebu nyní disponuje pouze 69 intenzivními lůžky, což je už kritická situace. Pacienti jsou tak v ohrožení.“

Že jde o nejběžnější bědování, které již po měsíce slyšíme především právě ze Strakových Západních Čech? To ano. Jenže tyto výkřiky jsou z 22. března 2018 (Chebský deník) – tedy zhruba rok před vypuknutím Operace Covid-19! Prostě personální selhání managementu nemocnice jako hrom. Pak přišla „spásná korona“, která umožňuje čerpat na lůžka obsazená „koviďáky“ násobky peněz. A ten zlovolný Klaus jim do toho hází vidle. Dává svým příkladem najevo, že pokud relativně zdravý člověk nepropadne „infekci uměle vyvolaného stresu“, sportuje, žije normálně a aktivně, obvykle se virové nákaze ubrání běžnými prostředky. I bez vakcín.

Kostěj nesmrtelný

No to by tak chodilo! Kam by to měli (v)akcionáři zkázy okna?! Však nás také vakcinační byznys-plukovník Prymula nejnověji raději rychle ujistil, že nemáme spoléhat ani na léto. Prý se o prodloužení věznění postarají „mutace“. Tak nazývají nově vyrobené bratříčky Cov-2 rozmisťované po různých místech planety, když je potřeba nahradit ty původní. Uměle vyrobené viry totiž mají relativně krátkou životnost, takže by mohla přijít nazmar Operace vakcinace. Jak případně pravila doktorka Peková – ani raději nevědět, z jaké „jeskyně“ tyhle nové viry (vydávané za mutace) vylétají. 

Prymuly se sice Andrej Babiš po jeho dalším skandálu zbavil, ale ukázalo se, že jen stínoval coby Fantomas, neb ve skutečnosti je Kostěj nesmrtelný (ač se dušoval, že už nikde veřejně působit nebude): Vzal si ho k sobě jako „poradce“ prozměnu prezident Zeman. Zdarma. Jen aby mu dal tribunu k šíření poplašných zpráv. Jenže zase, co čert nechtěl, další problém. Nějak se nám ti „vědci“ neshodli. Soudruh Prymula sice ještě v prosinci tvrdil, že do června bude s „pandemií“ v podstatě amen, jenže to ještě netušil, že Brusel tak zvoře distribuci vakcín – a o ty jde především (jak zde i v knize Úder opakuji již skoro osm měsíců). Takže strašení a násilí je nutno protáhnout i přes léto. Ztrátu zbytků občanských svobod pak u nás tradičně „Na věčné časy!“

Apokalypsa

Prostě se zase nějak nedohodli (ta koordinace jim fakt šeredně vázne), a tak mainstream současně uveřejnil zjištění jiných „vědců“: Prý s každým stupněm, o který se oteplí, poklesne počet infekcí za den průměrně o tři procenta, počet úmrtí na Covid za den o zhruba 1,26 procenta. Vliv má ale prý i vlhkost. S každým vzrůstem relativní vlhkosti o jedno procento klesá počet infikovaných za den o 0,85 procenta, počet úmrtí pak o 0,51 procenta. 

Sice příliš nevysvětlují, jak na tato obdivuhodně „přesná čísla“ přišli, ale nešť, to už je také tradice. Současně jim z toho však krásou nechtěného vyplývá, že musíme udělat vše pro „globální oteplování“. A vzhledem k tomu, že vloni zahájil po sedmiletém suchém období pravidelný sedmiletý vlhčí cyklus (na oteplovací globalisty klima zjevně nezdvořile zvysoka kašle) – máme vyhráno! Jo, občané, kéž by to bylo tak snadné! Ti „poručíme větru dešti“ jsou totiž totožní s těmi „prodáme vakcíny a omezíme lidskou populaci na zlatou miliardu“. Jak si s tím poradí „vodiči“ Gréty, je pro tuto chvíli nepodstatné. 

Teď musí Hamáčkovi policisté (většina proti své vůli) rozhánět davy odhodlané k protestu, vracet autobusy mířící k demonstracím do Prahy. A děsit se toho, že Václava Klause nemohli déle držet v izolaci. Jak kvůli „oteplovačům“, tak kvůli „covidistům“ (o Bruselanech nemluvě). Otázka je tedy nasnadě:

Tak co je tedy, soudruzi alarmisté, větší apokalypsa: počasí, nebo virus? Obojí se, jak se tak jeví, vylučuje. Odpověď je však prostá: ani jedno, ani druhé: 

Apokalypsa jste VY!

Zdroj: protiproud.cz

Hájek Petr