Petr HÁJEK - Zločin v problémech: Ve věznicích to bublá. „Už bude dobře, jen se nechte dobrovolně popravit!“ slibují kati. A co Sputnik V? Nechal se Babiš očkovat? Kdo projde letním testem? Teplé a bezpečné dobytčáky

Autor připomíná, že „Operace covid“ vstupuje do fáze, v níž mnozí vymění svobodu, zdraví a životy (své i svých dětí) za třicet stříbrných, a přesto vidí na konci tunelu světlo.

Tak máme v naší zemi opět na další týdny válečný (tzv. nouzový) stav. Sněmovna na něj vládě kývla, protože ji znovu podpořili komunisté. Pokus SPD zablokovat jednání obstrukcí neměl naději na úspěch, protože se nepřidali další. Navzdory tomu, že dokonce už i fialový kruh (ODS, KDU, TOP) a černý kruh (Piráti, STANaři) vyjadřovaly opatrné pochybnosti. To proto, že jsou před námi Velikonoce, a oni tuší, že prodlužování vězeňského režimu v této době veřejnost zvláště pobouří a rozčílí. Tak, jako se stalo dokonce v super disciplinovaném Německu, kde báječná Mutti Merkelová musela rychle vzít zčásti zpátečku – a přesto jí padají preference.

Proč to tedy (především evropské) vlády dělají? Důvod je pořád stejný: je to jejich „domácí úkol“ od globalistických konstruktérů Velkého resetu. Tedy minimálně od jara loňského roku, kdy po počátečním šoku už bylo jasné, o co jde: proočkovat narychlo spíchnutými vakcínami co největší počet lidí. Dostat do nich látky, které ve střednědobém horizontu (rok až dva) způsobí, že přirozené imunitní systémy ve velké části populace budou natolik narušeny, že jakékoli další uměle vytvořené nákaze již nebudou schopny vzdorovat. A vedle toho si kati vyzkouší, že mají nástroje na to, aby deklasovali zbytky občanských svobod – aniž se proti tomu bude většina občanů schopna (a nakonec ani ochotna) účinně bránit.

Postup podle metody

Upozorňoval jsem na to ve své knížce Úder (vyšla v červnu loňského roku): Upozorňoval jsem, že to hlavní přijde až po Novém roce, když budou k dispozici vakcíny. Teprve pak se naplno rozjede stresovací mediální stroj, který vytvoří takový rozměr strachu, že valná část lidí podlehne a mávne rukou: „No a co, tak si to do sebe nechám píchnout, ať mám pokoj.“ Zvláště, když se k tomu přidají další smrtící nástroje jako covid-pasy, které znásilněné části veřejnosti umožní fantastickou výhodu – žít alespoň trochu jako „před tím“. Navzdory zničenému hospodářství, totálnímu zadlužení státu (pokud možno u bruselské „věrchušky“, aby nás nenapadlo – až se naplno projeví všechny důsledky – vzít z kartouzy do zaječích), navzdory světu přivedenému na okraj fatálního jaderného konfliktu.

Je to metoda prastará, známá, mnohokrát úspěšně vyzkoušená. Spoléhá na „krátkou paměť“ a přirozené touze lidí žít navzdory hrůze, která je obklopí, v pocitu známém z onoho vousatého vtipu: člověk padá ze střechy padesátiposchoďového věžáku, a když letí kolem pětadvacátého patra, říká si – „Ještě pořád je to dobrý…“ Machiavelli ve Vladaři to popisuje víc natvrdo. Řečeno v lehké interpretaci radí vládci, aby spustil krutovládu, sevřel násilím zemi, a popravoval denně stovky lidí. Až strach zadupe odpor pod zem, tak trochu železa „uvolní“. Už třeba nebude denně popravovat stovky obětí, ale jen desítky, pak dokonce jen vybrané jednotlivce. A národ vydechne: jaký to lidumilný panovník!

Bude krásně!

Přesně v té situaci jsme nyní. Vláda (za pomoci „opozice“, která už hru pochopila, takže jakoby trochu vrčí, ale – důsledně proti jen kromě Okamury – hraje s ní partii dál) znovu utahuje řetězy. Ale současně nám kreslí báječné vyhlídky: Když teď budeme očkovat a testovat jako diví, v létě už pojedeme k moři (Hamáček)! Představte si, oni nám dovolí utrácet za výlet (spousta lidí se za něj opět třeba i zadluží) do Chorvatska či Řecka – a snad ani nebudete muset mít u šplouchajících vlnek náhubky! No nekupte to! Samozřejmě, bude potřeba „výjezdní doložka“ (kdo na ně ještě pamatuje?) v podobě covid-pasu. Nová soudružka hlavní hygienička už přišla s inovativní myšlenkou, že proočkovaní dostanou nesnímatelné (!) náramky. Pro vězně v domácím vězení je sice ještě pořád nemáme dostatečně kvalitní – ale tyhle určitě kvalitní budou.

A také děti půjdou do škol! Hnedle. Třeba už v dubnu (aby alespoň formálně nakoukly do tříd před koncem školního roku). Ovšem za předpokladu, že se budou „testovat“. A později také očkovat – i když se u nich nemoc prakticky neprojevuje. Ale co kdyby se staly „bacilonosiči“? Naprostá neslýchanost, která by za jiných okolností, než je roční přítomnost na mučidlech přivedla do ulic statisíce protestujících. Tedy kdyby se mezitím nepodařilo policejně uzavřít okresy a obce a nechat pár zvlášť úchylných policistů předvést brutální násilí na bezbranných občanech. 

Jak je to s tou přípravou na popravu dětí doopravdy? Podívejte se – je to kraťounké – na vyjádření několika věhlasných odborníků, kteří nepodlehli tlaku a nabídkám prachů – a zachovali si svědomí:

Ráno, v poledne a večer

Lhali jsme lidem ráno, v poledne a večer, prohlásil utajeně maďarský socialista – jenže ten projev někdo vynesl na veřejnost, a otevřel cestu Viktoru Orbánovi k velkému volebnímu vítězství, z něhož naši jižní sousedé žijí dodnes. Tihle nám ovšem už dlouho lžou zcela otevřeně. A protože jde o celosvětovou mystifikaci zkonstruovanou k „Velkému resetu“ (Schwab), nic neriskují. Maximálně se trochu posty posunou a „opticky“ vystřídají – a bude to ještě horší. V Německu možná ztratí Merkelové CDU a posílí Zelení (Němci budou pak ještě se slzami v očích na Mutti vzpomínat). U nás se totéž může stát s Piráty – stejnou bolševickou bandou, která teprve plně provede „bruselské domácí úkoly“.

Ne všichni jsou s tím však smířeni. Dokonce se již i mainstreamu objevují „disidentská“ varování. Třeba na i-dnes nechali říci matematika Tomáše Fürsta z Univerzity Palackého v Olomouci, že dokument ministerstva zdravotnictví a ÚZIS, který tento týden dostali do rukou poslanci v souvislosti s rozhodováním o prodloužení nouzového stavu, je čirá lež a výmysl. Že „modelování epidemie“ je pouhá fikce, která je zkonstruována popravčí četou:

„Počty jsou správně normalizované na 100 tisíc obyvatel. Pokud by intenzita kontaktů byla tak silný prediktor, jak vláda potřebuje tvrdit, muselo by být zcela zřejmé, že se epidemie mnohem více šíří ve městech, kde je intenzita kontaktů logicky větší než v menších obcích. Dle grafu je ale dynamika nemoci celou dobu (ať už byl lockdown, či nebyl) téměř identická v obcích do tisíce obyvatel a v městech nad 100 tisíc obyvatel,“ vysvětluje a dále říká, že celá grandiózní lež ospravedlňující naše „věznění“ má dva základní pilíře: „Jedním jsou predikce, které stojí na vodě. Druhý problém je možná vážnější. Vždy ukážou nějaká data a do toho nadělají sérii šipek a začnou říkat: ‚Tady zabralo opatření, tady je lidé přestali dodržovat‘. To je blbost. Nemají žádná data, ze kterých by toto šlo vyvodit.“

Sputnik V je jiný?

Lžeme i my? Napsala nám jedna rozčilená čtenářka ze Slovenska (moc jí děkuji): 

„V súčasnej dobe neprávd, poloprávd a bohapustých lží som si nesmierne obľúbila Váš Protiproud. Ale som naozaj frustrovaná z toho ako ľudia vidia spásu v Sputnik V ako v klasickej bežnej vakcíne.“

Má totiž zato, že jsme se zapojili do propagace ruské vakcíny coby řešení očkovacího dilematu. To proto, že si přečetla náš sobotní článek, kde autor argumentuje v jiné souvislosti právě touto vakcínou.

„Prosím overte si fakty! Ak to čítam niekde v diskusiách, poviem si "o.k dobre". Ale tu u Vás.. to musím zareagovať. Upozornite ako redakcia na nepravdu v článku ktorý uverejnujete!  Sputnik V je genetická vakcína!!! Nejde o mRNA vakcínu ale o využitie adenovírusového vektoru ktorý vkladá genetickú informáciu. Na oficiálnej stránke k Sputniku V je to všetko uvedené. Samozrejme že píšu že je to úplne bezpečné, farmaceutické firmy toto bežne napíšu aj k jedom, je to biznis...  Ale stávate sa GMO. Iba je to iný mechanizmus, takisto môže dôjsť k začleneniu cudzej DNA do tej Vašej vďaka špecifickým enzýmom, ktoré v bunke prirodzene sú. Príde Vam to ako klasické vakcíny? Je to snaď tetanus alebo TBC?

Nie! (…) Nepodporujte to! Povedia si "ale ja som to čítal na Protiprúde, im verím". Z toho, čo som si naštudovala, som pochopila zhruba toľko, že ruskí vedci majú viac rozumu ako tí západní a zrejme aj skúseností, a urobili vakcínu tak, že má minimálné krátkodobé vedľajšie účinky (hneď po zaočkovaní). Ale čo bude o rok, dva, päť... to zistíte až samy.

Posielam Vám link na rozhovor so slovenským lekárom, vypočujte si to.. všetko to tam hovorí:

https://televiziaslovan.sk/archiv/ (nahrávka z 25.02.2021 MUDr. Janco)

Prašť jako uhoď

Naše čtenářka (její jméno, ač nás o to nežádala si necháváme pro sebe, aby neměla problémy) – a obecně čtenáři ze Slovenska (máme je moc rádi) jsou velmi pozorní a informovaní. I tato paní (slečna?) má nepochybně pravdu. Právě tak jako doktor Janco, jehož argumenty rovněž vřele doporučuji vyslechnout. 

Ano – je to „prašť jako uhoď“. Nikdy jsme uprostřed nechutného válečnického propagandistického běsnění proti Putinově Rusku přesto nesáhli k tomu, že bychom ruskou vakcínu „doporučovali“ – Pán Bůh chraň! Probíhající vakcinace je zločin na úrovni skutečné genocidy – především evropského (a zčásti i severoamerického) „původního obyvatelstva“. Jedna z částí plánu jeho nahrazení africkou, respektive muslimskou populací. „Kupodivu“ muslimové se ani v evropských zemích očkovat nenechají – a úřady se k nim chovají „blahosklonně“ – proč asi? Těch proč je nepočítaně: 

Proč asi Andreje Babiše (při jeho děsivé „zkušenostní“ návštěvě Izraele) nepustili s ostatními z delegace do prostoru, kam mohli „jen očkovaní“? Cožpak se snad nenechal vakcinovat před televizními kamerami (jen náhodou do „opačného“ ramene, než očkují všechny ostatní)? Co mu vlastně píchli, když se předtím vymlouval, že mu asi lékař očkování nedoporučí, protože nemá slezinu (jistě, to by byl ve smrtelném nebezpečí)? Proč se prezident Zeman naopak před kamerami očkovat nenechal (i když v jeho případě je to možná jedno)? Proč ani Vladimír Putin (poté, co Kreml oznámil, že byl naočkován) nesdělil, jakou ruskou vakcínu dostal?

Farmaceutickou firmu Moderna založil Dr. Anthony Fauci, ředitel Národního ústavu pro alergie a infekční nemoci USA (NIAID). Moderna na této webové stránce přesně popisuje novou technologickou platformu geneticky upravené, kódované mRNA. Po vstupu do našeho těla sekvence cizí mRNA s genetickým kódem komunikuje s ribozomy našeho těla k vytvoření potřebného proteinu (mRNA = messenger/posel RNA). Stejnou technologii používá i farmaceutická firma Pfizer-BioNtech ve vakcíně Comirnaty.

Jde o víc

Ta hra je samozřejmě mnohem složitější a – v planetárním měřítku – v ní jde o víc. Pokud Západ, „vedený“ dementním Bidenem na porážku, napadne Rusko nebo Čínu, není o čem mluvit. A to, jestli máme či nemáme vakcínu (jedno jakou), bude zcela nepodstatné, protože na Věčnosti už to bude – ne sice jedno, ale „jinak“. Pořád ale je možnost, že svět se v „jaderné krvi“ neutopí. A pak to jedno není. Je třeba si uvědomit, že zdravotní stránka věci – jakkoli na nás její důsledky nejvíce dopadají – není vlastně nejpodstatnější. 

Fakticky lze dokonce říci, že „Operace covid“ už pro „velké hráče“ skončila. Jejím vítězem je Čína, jejíž hospodářství opět závratně roste. Západ, který to celé zinscenoval, prohrál. A teď z toho musí konstruktéři globalistického Nového světového řádu najít cestu ven. Po skandálním volebních státním převratu v USA je jasné, kudy na to půjdou: Volební podvod – a následné totální nastolení otevřené tyranie – se ukázal jako schůdná cesta. Brzy u nás.

Naděje žije

Nemusí jim to ale vyjít. Ostatně – žádný plán (jim) nikdy nevyjde. Problém je v tom, co zmíněno shora: „krátká paměť“ a přirozená touha většiny lidí žít opět „normálně“. Netuší, že normálně to už nepůjde. Pojem „normálně“ je odvozen z „normy“ – čili toho, co je většinově jako norma akceptováno. A to se změnilo. A hlavně ještě brzy výrazně změní. Jen co udeří jaro, a pak k nám nakoukne léto. Kdo by nechtěl po ročním věznění na chvíli vypadnout někam „na vzduch“?

Teprve tam – s „výhodami covid-pasu“ – přijde ta opravdová volba: Je mi to jedno, nebo ne? Není to všechno jenom jeden velký nesmysl? Proč by se jinak tolik lidí nechalo očkovat (a testovat), kdyby to bylo tak nebezpečné? V houfu je přece teplo a bezpečno. 

Jak kdy. V dobytčácích mířících do koncentráků (jak mi vyprávěl otec, který jako student zatčený „po Opletalovi“, se v něm svezl) si to také mnozí mysleli. Ten příměr není příliš přitažený za vlasy. Jde v podstatě o totéž – jen na vyšší „technologické“ úrovni.

Pozdrav

Mnozí to určitě nevzdají. Budou mít samozřejmě velké problémy. Ale tak to bylo vždycky. Mnozí se již zamýšlejí (a dokonce víc než to), jak s tím naloží, jak se aktivně bránit. Ale o tom už raději pomlčme, protože Protiproud čtou nejen na Slovensku (a naši česko-slovenští krajané v dalších šedesáti státech na všech kontinentech), ale také v našich báječných tajných službách pod soudruhem Koudelkou. 

Dokud dýchám, doufám, zní slavný latinský „bonmot“. Na prahu posvátného velikonočního týdne to platí dvojnásob. Naděje je totiž mnohem větší a reálnější, než si většina zmanipulované a zdecimované (západní) veřejnosti v této kruciální chvíli připouští. Než tuší ti, pro které se jeden masově rozšířený zničující pohyb (odmítavé mávnutí rukou) stal novodobým pozdravem Caesarovi.

Před pádem do propasti.

Zdroj: protiproud.cz

Hájek Petr