Nadnárodní korporace za LGBT lobby

Americký senát bude projednávat tzv. Zákon o rovnosti, který už dříve schválila sněmovna reprezentantů. Zákon v praxi znamená prosazení požadavků lobby LGBT a myšlenek genderové ideologie.

Konference biskupů Spojených států již dříve upozorňovala, že zmíněný zákon vnucuje „jednotlivcům a organizacím nové a sporné pohledy na ‚pohlaví‘“. Nerespektuje odlišné názory na manželství a sexualitu a místo toho zavádí „diskriminaci věřících“. V posledku může vést k trestání náboženských skupin, které neuznávají „manželství“ osob stejného pohlaví a genderovou ideologii. Na základě zákona bude např. možné požadovat, aby se ve farních prostorách konaly akce, které odporují víře. Adopčním agenturám hrozí stíhání, pokud budou odmítat svěřit děti stejnopohlavním párům. Ženy budou muset sdílet šatny s biologickými muži, kteří se považují či prohlašují za ženy.

Google a LGBT - ilustracni foto

Případnému postihu by čelili i jednotlivci odmítající poskytnout služby, které by odporovaly jejich svědomí. Už nyní v některých státech na základě zákonů přijatých pod vlivem lobby LGBT docházelo k trestnímu stíhání takovýchto osob (např. cukráře, který nechtěl udělat svatební dort pro homosexuální pár).

Sexuální orientace a „genderová identita“ by byly v případě odsouhlasení Zákona o rovnosti chráněny podobně, jak je tomu dnes v případě rasy.

Ze seznamu zveřejněném na stránkách Human Rights Campaign, tedy největší americké lobbystické skupiny LGBT, vyplývá, že zákon podporuje více než čtyři sta předních korporací a firem, které také zmíněné skupině poukazují milionové prostředky (jen v roce 2019 to bylo 44,6 milionů dolarů). Souhrnný roční příjem těchto firme je 6,8 bilionů dolarů a mají více než 14,6 milionů zaměstnanců.

Mezi jinými se jedná o takové korporace jako:

Adobe, Amazon, American Airlines, Apple, Bloomberg, BNP Paribas, BP, Bridgestone, Coca-Cola, Converse, Danone, Deutsche Bank, eBay, Ericsson, Facebook, General Motors, Goldman Sachs, Google, Hilton, Honda, HP, IBM, IKEA, Intel, Jacobs, Johnson & Johnson, Levi Strauss, MasterCard, Microsoft, Nestlé, Netflix, Nike, Nordstrom, PayPal, Pepsi, Pfizer, Philip Morris, Shutterstock, Siemens, Sony, Spotify, Starbucks, Tesla, Toyota, TripAdvisor, Twitter, Uber, Visa, Walt Disney, Warner Music Group, Whirpool...

Je otázkou, jestli tzv. hnutí LGBT, za kterým stojí největší nadnárodní korporace s jejich kapitálem, lze ještě označovat za utiskovanou menšinu, jak se rádo mediálně představuje.

 Zdroj: tedeum.cz, catholicnewsagency.com

-mp-