Antonín MINARSKÝ - Cokoli pro likvidaci nepohodlné radní: Povstaňme na obranu. Čí zájmy brání Hana Lipovská? Neférový boj se opakuje. Kavárna si na svůj moloch sáhnout nenechá. Zrada z řad biskupské konference. Dobře placená demagogie

Autor vyzývá k obraně Hany Lipovské, pro jejíž eliminaci se naše „elity“ s nevídanou zavilostí rozhodly pracovat do posledního dechu.

Nedávné nehorázné útoky naší „lepšointeligence“ na členku Rady České televize, Hanu Lipovskou, mladou ekonomku, která se ujala úkolu rozplétat temnotou zahalené hospodaření České televize, byly, jak by jeden řekl, do Nebe volající. Sprostota a hulvátství vůči mladé ženě zůstaly bez povšimnutí a zastání u všech těch „neziskovek“, hájících každého a každou „diskriminovanou“, ani u našich udatných „gender“ bojovníků a bojovnic Hana Lipovská nenašla. Po celé republice dokonce dobře organizovaní „obránci ČT“ pořádali demonstrace proti Lipovské a „na podporu ČT“.

Jako věřící jsem čekal, že se Hany Lipovské velmi razantně zastane Česká biskupská konference, organizace, která jí do rady ČT nominovala. Nestalo se tak a nyní dokonce předseda České biskupské konference, Jan Graubner, vyzval Hanu Lipovskou k rezignaci. 

Důvodem je prý, jak prohlásil olomoucký arcibiskup, „že její činnost v radě vyvolává dojem, že hájí zájmy některých konkrétních skupin či osob“.

Ano pane Graubnere, Hana Lipovská hájí zájmy konkrétní skupiny a to skupiny občanů České republiky, kteří jsou již znechuceni tím, co jim Česká televize za jejich peníze již 20 let, hlavně ve zpravodajství a publicistice, předkládá. 

Každý, i ten nejchudší důchodce, povinně měsíčně platí 135,-Kč – stejnou částku jako milionáři Babiš či Ahrenberger. Zde se zdá, že tato „rovná televizní daň“ nikoho z tradičních obhájců důchodců a chudých vůbec netrápí. 

Téměř sedm miliard korun, které má Česká televize každý rok k dispozici, často záhadně mizí v kapsách a na účtech stejného okruhu firem a „chlapců a děvčat co spolu mluví“.

Začerněné smlouvy a nenávistné útoky na Hanu Lipovskou značí jedno: tato členka rady ČT začala být pro okruh lidí přisátých na rozpočet ČT značně nebezpečná. A proto pro její „likvidaci“ udělají cokoli.

Že se k útokům na Hanu Lipovskou přidali i naši biskupové z České biskupské konfernce je více než ostudné. Té biskupské konference, která v minulém roce naprosto selhala a zbaběle mlčela k pošlapávání práv nás věřících, práv zaručených naší Ústavou. Naprosto bez odporu naskočila na vládní covidpropagandu, souhlasila se zavřením kostelů, a dokonce vyhrožovala kněžím, kteří mše i přes zákaz dále sloužili. Nyní tedy biskupové nastoupili do řad bojovníků za jedinou správnou Českou televizi, „jejich“ Českou televizi. Budiž spravedlivě řečeno, že jediný kardinál Duka se od této skupiny lynčující Hanu Lipovskou nepřidal – buď mu za to čest!

Tento boj se už jednou odehrál, před dvaceti lety při takzvané „televizní krizi“ kdy si tehdejší redaktoři „znárodnili“ Českou televizi pro sebe a své spřízněné politiky. Zákonného ředitele Hodače tehdy uštvali k smrti. Podobní politici dnes v Poslanecké sněmovně blokují volbu nových členů do rady ČT a brání zavedení pořádku v tomto „veřejnoprávním“ molochu.

Nemlčel jsem před dvaceti letech na demonstraci „na podporu ČT“ v Karlových Varech a byl jsem tehdy davem „pravdoláskařů“ téměř lynčován, byl jsem jediný kdo se tam tehdy zastával tehdejšího ředitele Hodače proti rebelům. 

Zastaňme se v těchto dnech Hany Lipovské a dokažme jí, že jí v jejím nelehkém poslání při očistě České televize plně podporujeme.

Zdroj: protiproud.cz

-mp-