Valentin KATASONOV - Skrytá pravda o vakcínách: Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil. Lži o pandemii koronaviru. Lidé nechápou, co se s nimi děje. Dokáže je ještě někdo zachránit?

Autor v souvislosti s očkováním proti covid-19 cituje doktora Michaela Yeadona, který o vakcinaci říká, že lidé ztratili pud sebezáchovy a pochopení toho, co se ve skutečnosti děje.

Jméno doktora Michaela Yeadona, německého lékaře žijícího ve Velké Británii, se objevuje v mnoha publikacích na téma pandemie covid-19. Yeadon je bývalý vedoucí vědecký pracovník a viceprezident výzkumné divize společnosti Pfizer v Anglii. John La Mattina, bývalý prezident globálního výzkumu a vývoje společnosti Pfizer, Yeadona dobře znal a popisuje ho takto:

Jeho skupina byla velmi úspěšná a vytvořila řadu sloučenin, které vstoupily do raného klinického vývoje.

Michael Yeadon od loňského jara kritizuje opatření, která jsou v mnoha zemích přijímána v souvislosti s tzv. pandemií. Protože Yeadon dlouho patřil do tábora BigPharma, zná některá tajemství, která nemusí znát ani kvalifikovaní zdravotníci. V létě se na internetu objevil hodinový videozáznam přednášky Michaela Yeadona s názvem „Wir stehen an den Pforten der Hölle. Ex-Vizepräsident von Pfizer packt aus.“ (Stojíme před branami pekla. Bývalý viceprezident společnosti Pfizer odhaluje tajemství). Michael Yeadon jde přitom ve svých závěrech daleko za hranice medicíny.

Spiknutí proti lidstvu

Světová zdravotnická organizace (WHO) a ministerstva zdravotnictví ve většině zemí mají podle Yeadona zkreslené a často chybné představy o povaze koronaviru. Těžko to však nazvat chybami, myslí si lékař, spíše jde o lži umocněné médii. Panuje názor, že přirozený imunitní systém člověka nestačí na boj s virovou infekcí a že je třeba imunitu posílit vakcínami, které v lidském těle vytvářejí protilátky. Pro Big Pharma (farmaceutický hyper-průmysl) je to zlatý důl.

Michael Yeadon celou kampaň nazvanou pandemie covid-19 bez obalu označuje za spiknutí proti lidstvu. Lékař upozorňuje na politickou stránku problému: vlády převážného počtu zemí se dostaly pod kontrolu globálních elit a bezvýhradně plní všechny jejich příkazy vydané prostřednictvím WHO.

Jako lékařský odborník upozorňuje na lži o tzv. kmenech. Kmeny jsou modifikace koronaviru vzniklé jeho mutacemi. Jsou označeny písmeny alfa, beta, gama a delta. Odborníci uvádějí, že jejich počet se dá počítat na tisíce (Yeadon uvádí 4000). Mnoho modifikací je stále „spících“ a dosud se neprojevily. Jenže právě masívní očkování populace hrozí tyto spící odrůdy probudit. Očkování může zvýšit specifickou imunitu (což se projeví zvýšením protilátek), ale sníží celkovou (přirozenou) imunitu. WHO a vlády v mnoha zemích se zahájením masového očkování pouštějí do nerovného boje s neviditelným světem virů. A to ještě někteří věří, že je možné se novým kmenům bránit (posilujícími) vakcínami. Pro Big Pharma to představuje zakázky na vývoj a výrobu nových vakcín.

Michael Yeadon označuje takové plány za naprosté šílenství. Zastánci doplňkového očkování tvrdí, že nové léky budou natolik podobné předchozím vakcínám, že nebude třeba mimořádného schválení ze strany farmaceutických regulačních orgánů:

A co je opravdu děsivé: globální regulační orgány pro léčiva, jako je FDA (americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv), Japonská agentura pro léčiva či Evropská agentura pro léčiva se spojily a oznámily: Protože vakcíny používané jako doplňkové budou považovány za velice podobné těm, které jsme již schválili pro nouzového použití, nebudeme vyžadovat, aby farmaceutické společnosti prováděly jakékoli klinické studie bezpečnosti.

Podvod se zmutovanými kmeny

Michael Yeadon tvrdí, že podle plánu Big Pharma a za nimi stojících organizátorů „pandemie“ bude následovat mnoho dalších „pandemií“. V každé další se objeví nový kmen. Jak tvrdí virolog Michael Yeadon, rozdíly mezi kmeny jsou minimální a nejsou zásadní:

Nejvýraznější varianta se od původní sekvence (která byla zaznamenána v lednu 2020) liší pouze o 0,3 %. Jinak řečeno: všechny varianty jsou navzájem identické nejméně z 99,7 %.

Michael Yeadon je jedním z předních světových odborníků na viry, ale i on se může mýlit. Proto říká, že jeho postoj k hodnocení kmenů koronaviru není jediný: „Konzultoval jsem to s několika profesory imunologie a ti se mnou souhlasí.“ Odkazuje se na americké virology, jako Alison Tarkeová a Shane Crotty. Tito odborníci (a několik dalších) publikovali článek „Negligible impact of SARS-CoV-2 variants on CD4+ and CD8+ T cell reactivity in covid-19 exposed donors and vaccinees“ (Nevýznamný vliv variant SARS-CoV-2 na reaktivitu CD4+ a CD8+ T-lymfocytů u donorů a očkovaných proti covid-19) v uznávaném lékařském časopise. Postoj Michaela Yeadona je zcela v souladu s postojem autorů tohoto článku.

Yeadon stupňuje naléhavost celé otázky a říká, že i kdyby se nové kmeny lišily od původního viru z Wuchanu o 3 nebo dokonce o 30 %, lidská přirozená imunita by si s těmito novými modifikacemi dokázala poradit:

Takže tvrdím, že i kdyby existovalo stokrát více variant, než kolik jich ve skutečnosti je, stejně bych si vsadil na to, že přirozený lidský imunitní systém se nenechá zmást tím, že se jedná o údajné nové patogeny.“

Lživá „teorie kmenů“ je potřebná k ospravedlnění nových „pandemií“, nových lockdownů, nových preparátů a nového očkování. Michael Yeadon vysvětluje:

„Oni mluví o stále stejném budoucím scénáři: Nechceme, abyste se hrozili těchto otravných potvůrek, těchto variant, kmenů... Nebojte se, budou vyvinuty „doplňkové“ vakcíny, které se vypořádají s možným selháním imunity… Říkají to všichni, i když je to očividný nesmysl.

A aby se nikdo nemohl vyhnout další „doplňkové“ injekci, doporučila WHO všem zemím zavést „očkovací pasy“. Tyto pasy jsou v Itálii povinné již od 15. října. Michael Yeadon zde opět překračuje rámec medicíny, když hovoří o očkovacích pasech. Věří, že se časem stanou prostředkem komplexní (nejen lékařské) kontroly nad člověkem. Dokonce přístup k bankovnímu účtu bude záviset nejen na tom, zda osoba splní všechny požadavky na očkování, ale také na jejím chování, loajalitě vůči vládě atd. Všechny tyto údaje by se zaznamenávaly do „pasu“ a centralizované databáze. K tématu „očkovacích pasů“ má doktor Yeadon speciální video „Vaccine Passports: One Passport to Rule Them All.“ (Očkovací pasy: Jeden pas pro kontrolu nad všemi.)

Yeadon vykresluje dystopii, která hrozí stát se skutečností:

Řeknou: máme lék, doplňkovou vakcínu, a vy dostanete zprávu založenou na tomto jednom globálním systému a jedné identitě. Cink! Objeví se zpráva a sdělí vám: Doktore Yeadone, je čas na vaši doplňkovou vakcínu. A mimo jiné tam bude napsáno, že vaše stávající očkování zůstává v platnosti po dobu čtyř týdnů. Ale pokud se do této doby nenecháte znovu očkovat, stanete se bohužel 'outsiderem', a to přece nechcete, nebo ano? Tak to bude fungovat a lidé budou prostě přicházet a nechají si píchnout další doplňkovou vakcínu.

Reálná dystopie 

Nyní porovnejme to, co říká Michael Yeadon, s tím, co se děje ve světě. Všechny velké farmaceutické korporace se zapojily do „vývoje“ a zavádění výroby „doplňkových“ preparátů, které se již někde aplikují pod rouškou „posilujících“ vakcín. „Nové produkty“ se na očkovací místa dostávají bez jakéhokoli schválení farmaceutickými regulačními orgány – přímo do terénu. Ukázkovým příkladem je Izrael.

Michael Yeadon vydal v polovině roku 2021 (před zahájením posilovacího očkování v Izraeli) toto varování:

Oni lžou o kmenech, a protože se [kmeny] ve skutečnosti od sebe neliší, nepotřebujete „doplňkovou“ vakcínu. A teď by vám měla naskočit husí kůže, protože ji právě teď vyrábějí! ... Vyrábějí miliardy lahviček, které budou k dispozici do konce roku.

Yeadon považuje tuto pseudomedicínskou demagogii za novou eugeniku:

Eugenika převzala páky moci a je to opravdu vychytralý způsob, jak vás postavit do latě, abyste si nechali vpravit do těla nějakou šílenou látku, která vám ublíží. Netuším, co to vlastně bude, ale nebude to vakcína... A nezabije vás to okamžitě, ale pomalu a nepozorovaně.

Nejhorší na tom všem je, říká Yeadon, že lidé ztratili pud sebezáchovy a pochopení toho, co se děje:

Naprosto zřetelně mi došlo, že když mluvím s inteligentními lidmi, přáteli, známými... i oni dokážou uznat, že jim říkám něco důležitého, ale když se dostanu k tomu, že jejich vláda jim lže způsobem, který může vést k jejich smrti a smrti jejich dětí, nedokážou se s tím ztotožnit. A soudím, že možná tak 10 % z nich rozumí tomu, co jsem jim řekl, a 90 % tomu nerozumí, protože je to na ně příliš složité. A obávám se, že prohrajeme, protože lidé nebudou schopni připustit, že někdo může být tak hrozně zlý...“ 

Lidé ztratili pojem o smyslu zla, které může zabíjet, protože zapomněli na zkušenosti z dřívějších světových tragédií.

Podle Yeadona lidé dnes potřebují něco jiného než vědecké argumenty: 

„... Potřebujeme filozofy, lidi, kteří rozumí logice, náboženství a podobným věcem... musí začít mluvit jazykem, kterému budou lidé rozumět. Protože pokud to necháme na vědcích, pak lidé jako já, i když mají dobré úmysly, budou mluvit jiným jazykem než většina lidí...“

Zdroj: protiproud.cz

Katasonov Valentin