PODIVNÁ VAKCÍNA v podivné době

Mezi všemi vakcínami, které jsem ve svém životě poznal – záškrt, tetanus, spalničky, zarděnky, neštovice, žloutenka, zánět mozkových blan, tuberkulóza – a ještě připojím chřipku a zápal plic – jsem nikdy neviděl vakcíny, které by po mně vyžadovaly nosit respirátor a udržovat společenskou vzdálenost, přestože jsem zcela naočkován.

Nikdy jsem neslyšel o očkování, které by rozšiřovalo virus, ba dokonce i po očkování.

Nikdy jsem neslyšel o podněcování, slevách, stimulech nechat se naočkovat.

Nikdy jsem neviděl diskriminovat ty, kteří tak neučinili. Nebyl-li jste naočkován, nikdo se nesnažil o to, abyste se cítil špatným člověkem.

Nikdy jsem neviděl vakcíny, které by ohrožovaly vztahy v rodině, mezi kolegy a přáteli.

Nikdy jsem neviděl, aby očkování ohrožovalo životní existenci, ztrátu zaměstnání či omezovalo návštěvu školy.

Nikdy jsem neviděl vakcíny, které by umožňovaly dvanáctiletému dítěti odvrhnout rodičovský nesouhlas.

Po všech očkováních, která jsem výše jmenoval, jsem nikdy nespatřil vakcíny podobné této, které diskriminují, rozdělují a odsuzují společnost, jaká je. A podle toho, jak je společenská atmosféra napjatá, tato mocná vakcína má na všechny tyto věci vliv, tedy kromě imunity.

Pokud všichni potřebujeme podporující dávku ještě po očkování, a přitom máme negativní výsledek testu po úplné vakcinaci, ještě musíme nosit respirátor, přestože jsme podstoupili kompletní očkování a jako minule byli hospitalizováni po úplné vakcinaci, musíme konečně přiznat – vtírá se totiž jediný důvod, že nás zcela oklamali.

Zdroj: internet

-mk-