Jiří VYVADIL - Rusko porazilo Napoleona i Hitlera a zřejmě porazí i dnešní Západ

Začněme tím, že není povinností občana slepě poslouchat jakoukoliv vládu, zejména ne vládu, která to vede od deseti k pěti a zařadila naši zemi mezi země s největším nárůstem cen benzínu i nafty, elektřiny i inflace v Evropské unii.

O co méně rozumí Fialova vláda ekonomii, o to lépe se jí podařilo udělat z české společnosti stádo ovcí, kteří se nadšeně po boku Poláků a národů Pobaltí většinově podrobili davové psychóze války proti Rusku.

Co s tím?

Liberální demokracie je na davových psychózách založena, absolutními jedničkami jsou v tomto Američané už od mccarthismu, který zavedl boj proti komunistům, skutečným či domnělým, a odnesli to třeba Charlie Chaplin i náš Jiří Voskovec.

Před dvěma roky odstartovalo hnutí Black Lives Matter, které převrátilo Ameriku na ruby a kdo mohl klekal před černochy a díky tomu Biden, který klekal rád a často, vyhrál volby. Dnes jeho strana zřejmě projede podzimní volby a on sám bude s vysokou pravděpodobností vyměněn v Bílém domě ať již znovu Trumpem či například guvernérem de Santisem.

A mimochodem.

Kdyby Trump zůstal prezidentem zcela jistě by tento v podstatě celosvětový konflikt nenastal. Trump by se s Putinem domluvil, zejména, když je zřejmé, že Ukrajina nikdy nebude členem NATO, jak si Putin přál, kteroužto instituci pokládal Trump za relikt studené války a pokud jde o Donbas a Luhansko, stačilo splnit minské dohody.

Nuže Biden odstartoval novou davovou psychózu v podobě totální války proti Rusku, která se velmi silně ujala.

Tento konflikt je jiný než válka Američanů a Britů v Iráku, která byla nelegitimní a nelegální a trvala osm let a bylo v ní zavražděno a umučeno přes půl miliónu lidí. Nakonec přešla v občanskou válku trvajících dalších několik let a vyústila ve vznik Islámského státu.

Mimochodem, nevzpomínám si, že by kdykoliv byly v ČT relace o zvěrstvech Američanů a Britů a že by někdo si dovolil hovořit o válečných zločinech, jako že tam rostly jako houby po dešti téměř tovární výrobou.

Za pouhé tři měsíce mohutných sankcí proti Rusku Západ zažívá strmou inflaci, raketový růst cen paliv i elektřiny. Protože svět nechce zmírnit sankce proti Rusku, má i potravinovou krizi a africké země nedostatek obilí. A ruský rubl a obchodní bilance jsou ve skvělé kondici.

Bude hladomor v Africe? Asi bude. Ale marně západní premiéři včera fňukali, že Afrika nespravedlivě viní Evropu a nikoliv Rusko. A koho proboha jiného?

Ta válka být fakt nemusela, kdyby Západ nepodlehl megalomanské představě, že Rusko přece zamáčkne jako malinu. No nezamáčkl.

Včera EU vítězoslavně odstartovala embargo na ruskou ropu.

Neřešme detaily. Jestli bude tato další sankční politika Ursuly von der Leyen tak úspěšná, jako ty předchozí fáze, kolaps EU se dál prohloubí a Rusko bude pokračovat na své vítězné trajektorii.

Zdroj: vasevec.cz

Vyvadil Jiří