Nikola BORNOVÁ - Co nás čeká – apokalypsa nebo renesance?

Pro „věštění budoucnosti“ není třeba míst nadpozemské schopnosti kněžny Libuše nebo pít lektvary z houbiček – co se bude dít v budoucnosti se dá odhadnout z velice světských reálií.

Stačí poslouchat, jaké plány nám nyní už otevřeně prezentují globální paraziti. Stačí sledovat, co ukazují nepřekroucené statistiky a nesedět si přitom na vedení. Stačí přemýšlet vlastní hlavou a nejen jako tupý dobytek opakovat fráze z televize a mainstreamových zpráv. Nic víc není potřeba, jen se koukat kolem sebe a používat tu nejúžasnější hmotu ve vesmíru – mozkovou tkáň.

Skutecny vdekCo nás tedy čeká v blízkých několika letech? Přijde apokalypsa, na kterou se těší někteří preppeři a po které tak prahnou globální lichváři, protože během ní mohou získat ještě větší moc a majetky? Nebo naopak přijde úžasný, zlatý věk nové renesance, protože se k vidoucí menšině přidá dostatek nově probuzených lidí?

No, nepotěšili jste mě a ani já vás nepotěším – ještě pár let to tu asi nebude pěkné. Vlastně to bude docela katastrofa, a to bez ohledu na to, kdy se normální lidé konečně postaví na skutečně tvrdý odpor. Už jsme totiž dávno překročili Rubikon a svět, jak ho známe, se zhroutí. Orla prožraného rakovinou už nezachráníme a medvěda nasraně lezoucího z brlohu už také nezastavíme.

Obrovské množství lidí to semele jak mlýnek na maso. Lidé budou víc umírat kvůli zničenému imunitnímu systému, finanční systém se v podstatě zhroutí, spousta lidí přijde o střechu nad hlavou, globalisté se budou dál pokoušet tvrdě prosadit digitální totalitu, v řadě zemí dojde k potravinové krizi a v některých dokonce ke skutečným hladomorům. Je mi líto, šanci to zvrátit jsme už dávno prošvihli…

Na konci procesu ale jasně svítí světlo naděje a poměrně velká šance na nové uspořádání světa, které bude lepší a spravedlivější než aktuální dekadentní lichvokracie, kterou udržuje v běhu impérium lží s centrálou za velkou louží. Budoucí obrat k lepšímu světu není jistotou, ale cyklické procesy v historii nám říkají, že ta šance tu je docela velká. Obzvlášť po tak tvrdé lekci, kterou teď dostáváme a ještě budeme dostávat.

Proč celý proces pádu nastal jsem se pokusila shrnout v jiném článku. Teď se podívejme na pravděpodobné důsledky globálního procesu změny společnosti. Jako v každé turbulentní době samozřejmě může celým odhadem náhle totálně zamíchat nějaká masivní událost, která úplně změní celou situaci. Možná budoucnost bohužel zahrnuje i atomovou válku, biologickou válku nebo masivní útoky elektromagnetickými ZHN. Ale budeme doufat, že globální parazité nejsou až tak šílení, že by sáhli po některém z takto destruktivních řešení – přeci jen pořád ještě žijí na planetě Zemi s námi.

„Věštba“

Je jedno, jak nahlas a hystericky budou ječet naše mediální presstitutky, zaměstnanci nadnárodních korporátů a mlamojové na Twitteru – svět sice bude kvůli jejich ryku a udavačství o něco odpornějším místem, ale probíhající procesy tím nezastaví. Krach se blíží a jediné, co můžeme dělat, je doufat v jeho co nejmírnější průběh a zároveň se připravit na jeho nejhorší variantu.

Vidím problémy veliké, jejichž rozsah hvězd se dotýká:

Penezni zasoba USA

Zavislost Afriky na ruskem a ukrajinskem obili

Mapa Ukrajiny - volby a budoucnost

Nikdy nezapomente, za co bojujete

Inflace neni

Co tedy bude výsledek celé té operace na záchranu USA, dolaru a teplých místeček globálních parazitů?

Dovolím si odhadnout, že ohavný Great Reset u nás v Evropě zřejmě nevyjde podle plánů, ale bohužel neproběhne ani plnohodnotné Great Awakening (Velké probuzení). Ve výsledku to bude podivná plichta, kdy se za několik let hodně věcí zlepší, dost šílených nápadů i psychopatů zmizí ze světa a celkově si lidé zas na chvíli vydechnou…ale některé nástroje budou zavedeny a většina globálních parazitů z toho vyjde nepoškozených – bez ohledu na to, kolik miliónů mrtvý a stovek miliónů zmrzačených mají na svědomí. Hlavní paraziti tedy zůstanou a celý proces si zas zopakujeme za nějakých 30 let, jen v jiné konfiguraci.

Omlouvám se, pokud jsem vám zkazila náladu nebo jsem podle vás sepsala nesmyslné pohádky. Možná se ve všem pletu a nakonec opravdu dojde k redukci populace na „zlatou miliardu“ a zavede se otroctví na několik set let. Nebo se naopak v lidech probudí zdravý rozum a pud sebezáchovy a zlikvidují těch pouhých několik set lidí, kteří nás už tak dlouho tyranizují ze svých slonovinových věží. Nebo bude za rok Země jen radioaktivní pustinou. Nebo nás konečně kontaktují mimozemšťani a nebude to ta připravená psyops operace CIA, ale skutečný kontakt s jinou, mnohem vyspělejší civilizací. Nebo nás vyhubí nějaká nová rozkošná pandemie od Billa Gatese a Anthonyho Fauciho, která tentokrát bude opravdová a vymkne se jim z rukou.

Nevím.

Nejpravděpodobnější je, že se všechno podivně zašmodrchá, bude několik let zle a pak bude zase nějakou dobu lépe. Ať to bude jakkoli, připravte se na horší variantu budoucnosti – tím nic nezkazíte.

Zdroj: bornova.pub

-mk-