Trans-žena oplodnila v ženské věznici dvě vězeňkyně. Co bude dál, obává se Ivo Valenta

Bývalý senátor Ivo Valenta upozorňuje na úskalí v oblasti genderu. Konkrétně se jedná o případ muže, který se prohlásil za trans ženu a v ženské věznici přivedl dvě ženy do jiného stavu. „Vysoká benevolence v genderové politice může vyvolat negativní trend,“ komentuje někdejší člen horní komory genderovou problematiku.

To je síla. Vrah, který řekl, že se cítí být ženou, se dostal do ženské věznice, kde oplodnil své spoluvězeňkyně. Asi to s tím cítěním se být ženou nebylo až tak horké. Jak je to možné? Snadno – v New Jersey mohou být od loňského roku odsouzení umístěni do vězení podle pohlaví, které si sami zvolí bez ohledu na to, jaké jim dala příroda do vínku,“ komentuje Valenta americký případ.

Tento po fyzické stránce normální muž nechtěl být ve vězení s dalšími chlapy. Tak byl jakožto transgender umístěn mezi ženy. Skončilo to dvěma těhotenstvími spoluvězeňkyň, načež putoval do mužské věznice. Silně ale protestuje. Prý ho tam obtěžují. Tak teď mnozí řeší otázku, kam s ním, aby mu nebyla upírána jeho práva,“ přibližuje jeho příběh.

Před podobným trendem důrazně varuje: „Když už pominu fakt, že jde o vraha, který si tu diktuje z mého pohledu naprosto nesmyslné podmínky, jsem přesvědčen o tom, že může vzniknout negativní trend.“

Podle jeho slov je to snadno zneužitelné, to je dnes vidět už například na poli sportu:

S vysokou benevolencí v genderové politice totiž bude přibývat osob, které svůj gender budou měnit účelově, což už se dnes objevuje například ve sportu. S tím opravdu nesouhlasím,“ zakončuje Ivo Valenta. 

Zdroj: parlamentnilisty.cz

-mk-