Petr HÁJEK - Fialové předpeklí: Úsporný balíček? Vybrakovat z bezmocných poslední drobné. Chce Babiš vládnout s Fialou? Všechno je jinak. Odpor se musí změnit

Autor se nepokouší komentovat či dokonce analyzovat poslední zločin fialového hnusu, naopak upozorňuje bychom tento „signál“ měli konečně dešifrovat jako závěrečný pokus o útok na stát a národ – a podle toho na něj zareagovat úplně jinak než dosud.

Fialova vláda zveřejnila plán dalšího extrémního násilí, jemuž hodlá podrobit veřejnost. Říká mu „úsporný balíček“, přičemž v něm nejde o úspory, a s „balíčkem“ to nemá co dělat. Jde pouze o již nepředstíranou výhrůžku všem a každému: Už je nám úplně jedno, co si o nás myslíte. Dostali jsme z Washingtonu a Bruselu „domácí úkoly“, které neumíme naplnit salámově „potichu“, takže už se s vámi nebudeme nijak mazat.

Máme připravit „tento prostor“ (o republice už nelze mluvit, protože stát je zcela nesuverénní) pro válečné tažení Spojených států a Německa (zástupně Bruselu a NATO) na Rusko. Druhý „Drang nach Osten“ musí tentokrát vyjít, protože v opačném případě v „tomto prostoru“ stejně nic a nikdo nezbyde. A pokud ano, bude závidět mrtvým. Jsme proto povinni vydrancovat od občanů vše, co se zatím nepodařilo zrekvírovat během ožebračování inflací, uměle vyšponovanými cenami energií a všeho ostatního.

Tohle nám cynicky vzkázali. A nyní se tím „balíčkem“ všichni zabývají, jako by šlo o cosi reálného, co lze posuzovat, schvalovat či kritizovat (zleva i zprava). Jako by to opravdu byl nějaký (dobrý nebo špatný) plán na ozdravění státních financí. Jako bychom opravdu stále ještě byli samostatný stát, který se z různých důvodů dostal do potíží, takže je třeba zavelet Všichni k pumpám!

Tento dojem mají nyní navodit korporátní média (samozřejmě „v čele s vedoucí úlohou“ ČT a ČRo), která zhusta „balíček“ kritizují jako příliš či málo ambiciózní, vytrhávají z něj jednotlivosti – a prostě vytvářejí mystifikaci na druhou. Žel na tento „proces legalizace“ plánu na definitivní zničení českého státu naskakují i některá alternativní média a jinak rozumné skutečně opoziční osobnosti. Jde přece o něco úplně jiného! O co?

Tak si to shrňme:

Nejprve covidismus

Ještě před čtyřmi lety jsme žili v relativním blahobytu. Samozřejmě, naše platy ve vztahu k západním, specificky německým či rakouským (smysl má poměřovat se sousedy v daném regionu), byly stále ostudné. A již tehdy se vyplácelo lidem z pohraničí jezdit na nákupy právě tam – ale i do Polska. Zdálo se nicméně, že po Brexitu a Trumpovi je „liberální kompars“ amerických zájmů oslaben, právě tak jako Brusel. Zemi vládl Andrej Babiš se sociální demokracií, jenž se tvářil, že je ještě víc nalevo, než Jan Hamáček, šéf ČSSD, který „zasedl“ ministerstvo vnitra.

Babiš si ani nemohl dovolit obsadit toto citlivé ministerstvo. Byl totiž již roky nejen „sprostý podezřelý“, ale dokonce obviněný v kauze Čapí hnízdo. Od počátku jsme zde (rovněž celé roky) opakovali, že to obvinění je absurdní, a nemá jiný smysl, než jeho natahováním ovlivňovat volby – a nakonec dostat tuto „kunu v kurníku“ z politiky. Pak ale Američané (za Obamy) vyrobili covid, a pustili ho do světa. Čínský Wuchan, kam kromě ukrajinských, po havárii ve svých laboratořích jeho výrobu „předali“ (s tučným „odškodným), byl jen jedním z míst, odkud se začala nová chřipka šířit. Pak ji WHO prohlásila za „pandémii“ – a vše ostatní následovalo.

Po dvou letech hysterie, lockdownů, zničujících MRnA „vakcín“ a ostudnému výsledku testu na snadné podrobení většiny veřejnosti Západu (nepodvolených bylo nicméně víc, než se dodnes přiznává), Babiš stále existoval. Jeho vláda sice dělala potrhlé (a často i protizákonné) činy, ale měl alibi, že tak – až na výjimky (laboratoř Švédsko) - postupovali všichni.

Je pravděpodobné, že sám dlouho nevěděl (nebo spíš nechtěl vědět), o co jde. Covidismus totiž sledoval několik cílů současně – a část z nich dosáhl: Odstranění Trumpa (i když k tomu bylo nakonec nutno přidat ještě největší volební podvod v moderních dějinách tzv. demokratického Západu) a nastartování Velkého resetu. Ale i tak to šlo ztuha.

Spojení a rozpojení

Velké skupiny lidí ve všech západních zemích si totiž brzy uvědomily, že se hraje o něco jiného – a začaly vzdorovat. To umožnilo spustit otevřeně cenzorská opatření, která předtím nebyla takto viditelně potřeba. Média do té doby v podstatě kompletně držela v rukou malá skupinka „zasvěcených“, kteří Velký reset připravovali. Nastolení otevřené diktatury, rozklad národních států pomocí migračních invazí, a nakonec rozjezd snížení světové populace na „zlatou miliardu“ otroků, ale nebylo možné jinak, než pomocí uměle vyvolaných krizí a deprivace dluhovým blahobytem dokonale uspané veřejnosti. V tom hrála korporátní média klíčovou roli.

Jenže technologie, připravené na úplnou devastaci vědomí ovládaných, současně umožnily rozvoj – sice malých a chudých – ale svobodných a stále více sledovaných médií. Rozpoutala se proto vůči nim zběsilá kampaň „dezinformace a falešné zprávy (fake news)“, která doplňovala cenzuru. Tím se ovšem nezamýšleně odhalila totalitní podstata Západu, kterou předtím většina západní veřejnosti nevnímala, naopak se domnívala, že byla charakteristická pouze pro někdejší sovětský blok. Není lepšího příkladu fungování „absolutního zákona“: Žádný (lidský) plán nikdy (úplně) nevyjde. Prostě pořád to ještě nešlo snadno.

Ani Babiše se nepodařilo úplně zlikvidovat. Nejenže se musela otevřeně spojit celá bruselská Pátá kolona, dosud předstírající, že představuje jednotlivé politické strany ve spektru odleva do prava. Ještě bylo nutné změnit ústavním soudem (!) volební zákon, a mít (vpravdě z pekla) štěstí, že rodící se hnutí odporu postupovalo naivně přesně opačně než Bruselané – a rozdrobeno na malé subjekty zůstalo mimo parlament. Na milion voličů (o milionech těch, kteří volby ignorují nemluvě) tak není v zákonodárném sboru reprezentováno. Dokonalá ilustrace podstaty západní „demokracie“.

A teď apokalypsa!

Tak zní titul (Apokalypsa now!) slavného staršího Coppolova filmu, v němž (na pozadí vietnamské války) se jeden satanův komplic – takto americký generál – prohlásí za boha, a začne v džungli budovat vlastní svět. Plný hrůz, krve a násilí, opravdové peklo na Zemi, jež pro člověka přicházejícího zvnějšku působí naprosto nepravděpodobně. Jenže jeho obyvatelé jsou již tak uvláčeni, jejich práh citlivosti je tak snížen, že už nic nenamítají – a naopak svého „guru“ brání. Jde o přímý předobraz toho, co prožíváme.

Jsme na prahu apokalypsy, která nepřišla zničehonic. Po covidu – a vlastně již veřejně oznámeném Velkém resetu – zasáhla totalitní moc vlastní srdce jakéhokoli možného rozvoje: energetiku. Pod záminkou Grétina (kde je jí dnes konec?) bláznění a se zmanipulovanými řadami mladých svazáků uskutečnili cosi nevídaného: Přestože jsou k dispozici téměř nekonečné zdroje levných energií, obratem ruky je mnohonásobně zdražili (Green Deal). Vyvolali inflaci – a pak už přistoupili k válce proti Rusku na Ukrajině, kterou dnes zdůvodňují valící se (uměle vytvořenou) hospodářskou a finanční katastrofu.

Bez masky: Vše jen pro kyjevské nácky

A teď přistupují k dokončení ožebračení všech: zaměstnanců, drobných podnikatelů i firem. O šetření jim nejde ani v nejmenším. Například 500 miliard (!) dotací rozdávaných z našich daní zkrouhli jen o deset procent – ovšem především na úkor velkých zemědělských podniků, které nás ještě živí – a učiní je tak nekonkurenceschopnými ve vztahu k zahraničí.

Devadesát procent dotací (hlavně politickým „neziskovkám“) zůstává nedotčeno. Stejně jako stamiliardy americkým zbrojovkám – jedno, jestli přímo, nebo přes „pomoc Ukrajině“. Nejde jen o zbraně. Živíme i statisíce „výletníků“ z této „ne-země“, jako bychom byli na ropě plovoucí arabský emirát. Tihle "chudáci" v luxusních autech zaplavují ČR, mění její demografickou strukturu, přinášejí k nám organizovaný zločin, pobírají sociální dávky, ač pracují načerno, léčí si bez pojištění své staré neduhy z nefunkčního popřevratového kyjevského zdravotnictví atd.

Jinak řečeno: Peníze by nám vůbec nechyběly, státní kasa by nemusela zet prázdnotou – kdyby zámořští a němečtí (bruselští) protektoři nepotřebovali, abychom na ně byli zcela odkázáni. Skrze zadlužení a „bruselské fondy“ (i z našich daní), jež z nás činí jejich kolonii již zcela nezakrytě.

Nemá vůbec smysl fialové „balíčky“ věcně rozebírat (abychom to názorně předvedli, budeme v o tom v úterý před kamerami PPTV hovořit s bývalým ministrem financí za ODS Vlastimilem Tlustým). Jediné, co smysl má, zapomenout vše, čím jsme se pokoušeli bránit dosud – a začít uvažovat o odporu bez jakýchkoli dosavadních zábran.

Jak z předpeklí?

Ti, kdo to nedokážou, nutně skončí jako obyvatelé „pekla“ z Coppolova filmu: Začnou sloužit ďáblovým pohůnkům, aniž si to uvědomí. Velmi typicky to nyní předvádějí především (jinak někteří docela sympatičtí) politici Babišova ANO – o Velkém Andrejovi ani nemluvě. Zjevně se připravují na „velkou koalici“ s ODS po dalších volbách. Jinak nelze chápat jejich „zásadní“ ano i ne, tamto ještě jo, tamto už ne.

Je čas změnit strategii a taktiku skutečného odporu. Jak? To je na jiný článek. Články. Vysílání. Setkávání.

Dokud budeme (především díky velkorysým příspěvkům mnohých nepodvolených) existovat. Psát a vysílat. Například již zítra o šesté v naší společné „Tea Party“.

Nemyslíme si totiž, že přes všechno, co se právě děje, je konec. Naopak. Fialový hnus – coby výčnělek hnusu amerického a bruselského – pouze odhodil poslední masky. Už nezastírá, že nás chce nejen ponížit, ale i zničit. V té nové bezskrupulóznosti se zrcadlí jeho největší nebezpečí.

Ale představuje současně i jeho největší slabinu.

Zdroj: protiproud.cz

Hájek Petr